Lányok/srácok akik nagyon könnyen kijönnek bárkivel, ti hogyan tudtátok megtalálni az igazit és mi volt vele más? (Többi lent)
Extrovertált, könnyen barátkozó, életvidám, hatalmas állatbarát, imádnak a gyerekek, végtelenül megértő, nem depis/stresszes és suliban az osztály bohóca voltam, szóval valamennyire vicces srác is vagyok, ami eleinte jól hangozhat, de borzasztóan megnehezíti a dolgom... Az a baj, hogy ez miatt ugye mindnekivel jól megvagyok, így kegyetlen nehéz kiszűrni, hogy valóban az igazival vagyok-e.
Már négy kapcsolaton vagyok túl és hiába érzem megint azt, mint a harmadik után, hogy na most tényleg nagyon jól fogom tudni szűrni a lányokat, félek, hogy egyáltalán nem így lesz és 24 évesen 1-2 évet nem szeretnék csak úgy valakivel lenni, olyan jó lenne végre a társamat megtalálni:( persze így is élveztem mindegyik párommal a kapcsolator, csak olyan érzésem van, hogy egyre kevesebb időt tudok az igazival tölteni, hiába vagyok sportosabb, akkor is kegyeg az óra.
Szóval ti akik hasonló személyiségűek vagytok, hogyan találtátok meg végül az igazit? Meg miben volt más vele lenni?
36 F vagyok
Mikor 25 voltam elkezdtem csapni a szelet az egyik kolléganőmnek,
( volt 2 randink is)
megmondta hogy nagyon aranyos vagyok,de nem vagyok az esete viszont bemutatott az akkor 18 éves unokahúgának.
Vele aztán kölcsönösen az a tipikus első látásra szerelem volt.
11 éve vagyunk együtt
Ezalatt az idő alatt
összeköltözés, eljegyzés,házasság,a közös gyerekünk pedig már 1 éves múlt.
Majd pár év múlva akarunk mégegy gyereket.
A legjobb döntésem volt.
Fantasztikus sztorik!
Mindkettőtöknek Köszönoöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!