Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért ilyen nehéz megtalálni...

Miért ilyen nehéz megtalálni azt a társat akivel akár letudnám élni az életemet?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném, ha nem csak én törném magam a másikért, ha értékesnek tartanának és tényleg szeretnének úgy ahogy vagyok. Ha értem is küzdenének és végre nem fordítva lenne.

2022. jún. 15. 20:36
1 2
 1/12 anonim válasza:
Két elkötelezett ember kell hozzá, akik őszinték, megosztják egymással a közös céljaikat, érzelmi biztonságot adnak egymásnak.
2022. jún. 15. 21:00
 2/12 anonim válasza:
Én már rég lemondtam erről. Ezért próbálok minél több lánnyal úgy együtt lenni, hogy ne gondoljak ilyenekre. Mindkettőnek van előnye és hátránya.
2022. jún. 15. 21:08
 3/12 anonim válasza:
Mert ma ilyen már nincs. Rég nincs.
2022. jún. 15. 21:37
 4/12 anonim válasza:

Utolsónak írom, hogy igenis van, én ilyen vagyok, pedig "csak" 21 vagyok.

Nem vagy egyedül kérdező, mindenkinek jut valaki. Én is szingli vagyok, de tudom, hogy jól nézek ki, jó ember vagyok és idővel nem csak én fogom látni magamban az értéket. Csak járj nyitott szemekkel, ha van legkisebb lehetőség is, azt használd ki.

2022. jún. 15. 21:54
 5/12 anonim válasza:
Szerintem meg nem küzdeni kéne, hanem szeretni egymást.
2022. jún. 16. 01:24
 6/12 anonim válasza:

Olvasva a hozzászólásokat,elég ideális nézetek vannak.

De fogadjatok el egy jó tanácsot attól,akinek az életében volt már három ember és mind a háromról azt hittem,hogy leélhetem vele az életet.

Volt boldogság,volt szerelem....volt közös élet.Igen. És egyik sem bírta tartósan három évnél tovább. Soha nem én szakítottam,mindig engem hagytak el,és a kifogás ugyanaz volt.

" minden elkopik, az érzelmek változnak, egyébként is,csak életszakaszokra kell gondolni, nem egy életre "

Öt éve vagyok ismét magamban.Megszoktam, már nem fáj a múlt.Főleg úgy,hogy tudom, akik elhagytak azok nem találták meg sem a nyugalmat,sem a boldogságot. De abban közösek,hogy keserűséget,fájdalmat és könnyeket hagytak maguk után, minden embernél.

De biztos bennem van a hiba, mert nálam a hűség az első,minden felett,minden előtt.

Újrakezdésről pedig még szó sem eshet, senkivel.

Ezek alapján, és a mai elvárások és igények tudatában elkönyveltem,hogy szépen, magányosan fogok élni, és azt hiszem, sokan vagyunk így.

Egy férfi - aki azt hitte, a boldogság mindenkinek jár....

2022. jún. 16. 05:25
 7/12 anonim válasza:
Nem nehéz, csak nagyon sok türelem kell hozzá...
2022. jún. 16. 07:56
 8/12 anonim válasza:
Nec mortem effugere quisquam nec amorem potest
2022. jún. 16. 19:15
 9/12 anonim válasza:
Magadban keresd a választ vagy a hibát,neked nehéz te gondolod így.
2022. jún. 16. 22:56
 10/12 anonim válasza:
Szerintem az emberek nagy általánosságban egyre felszínesebbek, egyre több (új) ingerre vágynak, hamar megunják azt, ami van. És egyre többen hiszik el azt magukról, hogy alanyi jogon jár nekik a tökéletes férfi/nő. Mindez nem ellened szól, nehogy magadra vedd. Csak szerintem azért is nehéz megtalálni a másik felünket, mert sokan úgy gondolkodnak, ahogyan leírtam. Ha valami icipici vélt vagy valós hibát találnak benned akár már az ismerkedés során is, azonnal dobnak, de azt sem értékelik, ha kedves és normális vagy velük. 10 emberből talán 1 ha van ilyen, aztán az ő szemében is unalmas leszel, mert ő izgalomra vágyik. Nehéz olyat találni, akivel minden stimmel. Akinek külsőre bejössz, az a bensődben fog valami "rosszat" találni, aki meg "kedvesnek", "rendesnek" tart, és sokat dicsér ilyen szempontból, annak valószínűleg a külsőd nem tetszik. Vagy kiderül, hogy van valakije, vagy hogy nem akar ismerkedni, vagy nem passzol az életfelfogásotok stb.
2022. jún. 18. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!