Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egyedülálló 30-as nők, merre...

Egyedülálló 30-as nők, merre lehet megtalálni benneteket?

Figyelt kérdés

Kedves, aranyos, megértő, intelligens, normális értékekkel rendelkező, nem dohányzó, hölgyekre gondolok, akik már nem a bulizással vannak elfoglalva, tudnak és szeretnek mosolyogni, van igényük olvasásra, színházra, kirándulásra, meg lehet velük beszélni, illetve lehet beszélgetni bármiről, egy nehezebb nap végén össze lehet bújni és olyan érzéssel zárni a napot, hogy igen ő az, akire lehet számítani.

Hiába is keresgélek?

40f

2022. ápr. 28. 06:02
 1/8 anonim válasza:
Merrefelé élsz?
2022. ápr. 28. 06:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Budapest közelében élek egy pici településen (kb. 35 km-re a fővárostól). Naponta ingázok Budapestre a munkahelyemre.
2022. ápr. 28. 06:44
 3/8 anonim válasza:
rosszlanyok.hu? :D Amúgy járj el olyan helyekre, ahol szerinted az "igazi" is megfordulhat. Próbálj személyesen ismerkedni. Hidd el, sikerülni fog ;)
2022. ápr. 28. 07:28
 4/8 anonim válasza:
Akkor ismerkedj pl a vonaton.
2022. ápr. 28. 08:07
 5/8 anonim válasza:
Nehéz ügy lesz. A 30 as pont az a korosztály akik közül a java éppen férjnél van/párkapcsolatban van és gyereket nevel. Illetve párkapcsolatban már nincsen de gyereket nevel. 30 as egyedülálló nagyon ritka, főleg akkor fordul elő ha van valami jelentős hátránya is. Betegség pl. Vagy külső.
2022. ápr. 28. 09:57
 6/8 anonim válasza:
Szerintem meg egyáltalán nem ritka a 30-as egyedülálló. Csak nehéz őket megtalálni, mert nagyrészt a munkahelyen és otthon töltik az idejüket. Ha meg elmennek valahova egy társasággal, vagy egy-egy baráttal egy programra, akkor nem biztos, hogy ránézésre kiderül, hogy egyedülállók.
2022. ápr. 28. 10:01
 7/8 NTBS válasza:
Személyesen, társkereső oldalon.
2022. ápr. 28. 15:09
 8/8 anonim válasza:

Hát akikre jellemző minden amit felsoroltál az sajnos leginkább foglalt - nem rosszból mondom, hanem tapasztalatból.

Az imerősi körömben csak én maradtam szingli, de én ocsmány vagyok, ostoba, szinte semmiről nem szoktam beszélgetni, már nem olvasok, és alig járok ki de főleg nem színházba mert azt utálom.

Szerintem leginkább a magamfajtába a fogsz botlani társkeresésnél.

2022. ápr. 29. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!