Miért ilyen nehéz megtalálni azt a társat akivel akár letudnám élni az életemet?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném, ha nem csak én törném magam a másikért, ha értékesnek tartanának és tényleg szeretnének úgy ahogy vagyok. Ha értem is küzdenének és végre nem fordítva lenne.2022. jún. 15. 20:36
11/12 anonim válasza:
Ne add fel! Te is megtalálod a párod!
A környezetemnek mindig azt szoktak mondani hogy az pártalálás a legnehezebb folyamat. Én 23 éves koromig szingli voltam míg mások már atmentek minimum 3-5 kapcsolaton.
Legjobb lehetőség ismerkedésre –munkahelyen, –sportolás közben (társas, pl tollaslabda, futóklub, stb.), és –csoportos hobbifoglalkozásokon (könyvklub, filozofiai körbeszélgetés, önkéntesség, táborszervezés, stb.) ad alkalmat.
Valamint meetup.com (van alkalmazás is). Van rengeteg ingyenes és érdekes programm ahol lehet ismerkedni.
A lényeg a közös nevező mert akkor van alap hogy honnan indul a kapcsolat :)
Sok sikert!
2022. júl. 9. 00:58
12/12 anonim válasza:
Én is így érzem sajnos. Legutóbb is megbíztam valakiben akivel azt hittem hogy sokáig együtt lehetünk, nagyon sokban passzoltunk, sőt még ő is így gondolkozott erről, végül benne is csalódnom kellett. Ritkán engedek valakit igazán közel, ezért nem tudom hogy sikerül-e még valaha, vagy egyáltalán lesz-e hozzá kedvem, bátorságom, vagy türelmem. 25F
2022. júl. 9. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!