Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan tudnék megtalálni...

Hogyan tudnék megtalálni valakit akinek csak a keresztnevét tudom, illetve azt, hogy melyik városban él?

Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 11:50
1 2
 1/17 anonim válasza:
Kicsi rá az esély. De valószínűleg nem akarja, hogy megtaláld, ha nem mondta meg a teljes nevét..
2021. nov. 16. 11:51
 2/17 A kérdező kommentje:
Ha így is van attól még lerázhat, de nem is ez a lényeg. És nem ilyen egyszerű, szóval inkább csak ötletekre lennék kiváncsi. Köszi!
2021. nov. 16. 11:58
 3/17 anonim válasza:
Én tudtam a vezeték- és a keresztnevét, a lakhelyét és az iskoláját is. Írtam is neki mégsem válaszolt, facebookon meg találtam de nem válaszolt szóval sztem hiába.
2021. nov. 16. 12:07
 4/17 A kérdező kommentje:
De mi beszéltünk is..mondom hosszú sztori, csak meg kéne keressem
2021. nov. 16. 12:18
 5/17 anonim válasza:
Keresgélj embereket az adott városból és nézd át az ismerőseik listáját. Próbálj életkorban közelebbieket átnézni. Hosszadalmas de más út nincs
2021. nov. 16. 13:37
 6/17 anonim válasza:
Nem engem keresel véletlenül? Mert én is ebben a helyzetben vagyok, hogy elveszítettem így egy srácot. Ha srác vagy és egy lányt keresel akkor még az is lehet, hogy én vagyok. :D
2021. nov. 16. 14:40
 7/17 anonim válasza:
Én is beszéltem azzal a lánnyal akit írtam, egy teljes évig találkoztunk a suliban, aztán...
2021. nov. 16. 14:58
 8/17 anonim válasza:

Ha nem mondod el a sztorit még azt a minimális esélyt is elengeded hogy valaki magára ismer, mert nekem is eszembe jutott valaki aki hasonlóképp kereshetne és gondolom vannak mások is

Amellett meg próbáld meg leszűkíteni milyen iskolába járt és mikor gondolok itt arra hogy feljött mondjuk x középiskolába vagy y szakmát tanult akkor elindulhatsz keresni olyan személyeket akik abba az iskolába jártak kb azonos évben és akkor az ő ismerőseik között megnézed (szinte biztos van olyan egy évfolyamon aki kirakja hova jár ha akit keresel nem is tette ki) ha ez pedig egy több éves dolog és fogalmad sincs arról mi van vele nincs sok esélyed (max társkereső ha olyannak ismerted aki használná)

Nekem a személy aki eszembe jutott sok évvel ezelőtt volt és nem lennék meglepődve ha keresne, de eredetileg ő is hagyott ott én emlékszem a teljes nevére és egyszer meg is találtam a facebookját

2021. nov. 16. 15:28
 9/17 anonim válasza:
Annyi a sztori, hogy látott egy lányt tinderen várossal aki nem matchelte szóval most zaklatni akarja.
2021. nov. 16. 15:56
 10/17 anonim válasza:
Ha ez nekem szól akkor nagyot tévedsz 9-es.
2021. nov. 16. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!