Hogyan tudnék megtalálni valakit akinek csak a keresztnevét tudom, illetve azt, hogy melyik városban él?
Ha nem mondod el a sztorit még azt a minimális esélyt is elengeded hogy valaki magára ismer, mert nekem is eszembe jutott valaki aki hasonlóképp kereshetne és gondolom vannak mások is
Amellett meg próbáld meg leszűkíteni milyen iskolába járt és mikor gondolok itt arra hogy feljött mondjuk x középiskolába vagy y szakmát tanult akkor elindulhatsz keresni olyan személyeket akik abba az iskolába jártak kb azonos évben és akkor az ő ismerőseik között megnézed (szinte biztos van olyan egy évfolyamon aki kirakja hova jár ha akit keresel nem is tette ki) ha ez pedig egy több éves dolog és fogalmad sincs arról mi van vele nincs sok esélyed (max társkereső ha olyannak ismerted aki használná)
Nekem a személy aki eszembe jutott sok évvel ezelőtt volt és nem lennék meglepődve ha keresne, de eredetileg ő is hagyott ott én emlékszem a teljes nevére és egyszer meg is találtam a facebookját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!