Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Aki több társkereső oldalon...

Aki több társkereső oldalon fent van tudna segíteni nekem ?

Figyelt kérdés
Tegnap fél álomban megláttam, ahogy a párom nyomkodja a telefont . De ahogy meglátta fent vagyok kikapcsolta . Társkeresőre tippelek. Félül erős rózsaszín sáv volt. Többi része fehér . Alul kezdett el pötyögni de ahogy meglátta nyitva a szemem letette . Sajnos szemüveg nélkül ennyit tudtam kivenni . Letezik ilyen kinézetű oldal ?
2023. jan. 8. 10:58
1 2 3
 1/28 anonim válasza:

Először is, miből gondolod, hogy társkeresőzik?

Másodszor, miért nem kérdezed meg tőle, hogy este mit nyomkodott a telefonján?

Amennyiben olyan választ kapsz ami nem jó illetve már a puszta megkérdezése is problémát okoz a kapcsolatban az már halálra van ítélve, tehát kérdem én, miért vagy még vele?

A kérdésedre pedig a válasz nem egyszerű, lehet tinder, rosszlányok, vagy más fajta társkereső, de akár egy sima hétköznapi oldal is lehet ahonnan rendelni szeretne vmit vagy ilyen színnel még szxshop is szóba kerülhet.

2023. jan. 8. 11:09
 2/28 anonim válasza:
Badoo
2023. jan. 8. 13:52
 3/28 anonim válasza:
a badoo lila
2023. jan. 8. 14:05
 4/28 A kérdező kommentje:
Igen , megnéztem nem a badoo volt, más ötlet ?
2023. jan. 8. 14:35
 5/28 anonim válasza:
Vagyaid?
2023. jan. 8. 14:36
 6/28 anonim válasza:
Szerintem masszázslányok volt 👀
2023. jan. 8. 14:39
 7/28 A kérdező kommentje:
Nem egyikben sem rózsaszín a chat felület!
2023. jan. 8. 14:59
 8/28 anonim válasza:
Rosszlányok masszázs kategória
2023. jan. 8. 15:26
 9/28 anonim válasza:
Látom kedves kérdező amiket írtam azokból semmit nem sikerült leszűrnöd csak betegesen keresed melyik társkereső oldal az, amikor lehet nem is az.. gratulálok
2023. jan. 8. 15:45
 10/28 A kérdező kommentje:
Szeretnék megbizonyosodni elsőnek , hogy valóban jól láttam, amit láttam . És azért nem kérdezem mert úgy is tagadna !
2023. jan. 8. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!