Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Aki több társkereső oldalon...

Aki több társkereső oldalon fent van tudna segíteni nekem ?

Figyelt kérdés
Tegnap fél álomban megláttam, ahogy a párom nyomkodja a telefont . De ahogy meglátta fent vagyok kikapcsolta . Társkeresőre tippelek. Félül erős rózsaszín sáv volt. Többi része fehér . Alul kezdett el pötyögni de ahogy meglátta nyitva a szemem letette . Sajnos szemüveg nélkül ennyit tudtam kivenni . Letezik ilyen kinézetű oldal ?
2023. jan. 8. 10:58
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy akkor ez a kapcsolat halálra van ítéleve? Te nem bízol benne, ő hazudna, nyomozgatsz utána... ennyi erővel vedd el a teloját és nézd meg az előzményeket... aztán lapát
2023. jan. 8. 15:58
 12/28 A kérdező kommentje:
De gondolom !
2023. jan. 8. 16:05
 13/28 anonim válasza:

Eleve rég rossz, ha már ilyenekhez folyamodik...

Bár nem értem miért nem lehet leülni megbeszélni, ha egyik fél nem akar semmit úgysem lesz eredménye a beszélgetésnek és akkor nem kell tovább egymás idejét rabolni.

2023. jan. 8. 16:06
 14/28 anonim válasza:

Gehzurhölle: mit okoskodsz, ha minden gyanu miatt mindenki otthagyná a másikat senkinek nem lenne senkije..

Te sztem túl sok romantikus filmet néztél, ott van az h tökéletes kapcsolat meg minden happy..

Játszod az agyad, közben meg nem tudsz róluk semmit :D

2023. jan. 8. 16:27
 15/28 anonim válasza:
Klrdező: írd be googleba h társkereső és klikkeld végig őket
2023. jan. 8. 16:28
 16/28 anonim válasza:
Az neked okoskodás, hogy azt mondom beszéljék meg, ahelyett, hogy kutakodik a másik háta mögött, mert este telot nyomkodott? inkább ez a vicc ne haragudj... és igen ha ennyire nincs bizalom és a másik valami új nőt keres éjszaka és még megbeszélni sem lehet a dolgokat akkor ja lapát és csá.
2023. jan. 8. 16:33
 17/28 anonim válasza:

Ha nem fölényeskedve írtad volna ill csak 1x és nem rólad szólna az egész topic még azt mondanám h ok..

Az életben is megmondóember vagy, vagy csak itt? :)

2023. jan. 8. 17:26
 18/28 anonim válasza:

Csak itt, való életben tojok az egészre, csöndben elvagyok a világomba, amíg mindenki éli az elbsztt életét én addig probálom magam fejleszteni, maradandót alkotni és elszórakoztatni magam.

Facebookon nincs annyi posztom mint ahányszor erre a kérdésre válaszóltam xd

2023. jan. 8. 17:36
 19/28 anonim válasza:
randik.hu,vágyaid.hu,titokban.hu
2023. jan. 8. 18:41
 20/28 anonim válasza:
Utolsó amiket felsoroltál egyik sem rózsaszín...tàn színvak vagy??!
2023. jan. 9. 06:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!