Aki több társkereső oldalon fent van tudna segíteni nekem ?
Figyelt kérdés
Tegnap fél álomban megláttam, ahogy a párom nyomkodja a telefont . De ahogy meglátta fent vagyok kikapcsolta . Társkeresőre tippelek. Félül erős rózsaszín sáv volt. Többi része fehér . Alul kezdett el pötyögni de ahogy meglátta nyitva a szemem letette . Sajnos szemüveg nélkül ennyit tudtam kivenni . Letezik ilyen kinézetű oldal ?2023. jan. 8. 10:58
21/28 anonim válasza:
Rosszlányok oldalon a masszázs opció ba menj bele. 😉
2023. jan. 9. 07:12
22/28 A kérdező kommentje:
Hát egyiksem rózsaszín fehér egyébként , de köszi azért mindenkinek!
2023. jan. 9. 09:37
23/28 anonim válasza:
A legtisztább talán az lenne, ha megbeszélnéd vele. Nem kell körítés, csak, hogy láttad reggel, hogy valamit nagyon írt ilyen rózsaszín fejlécű oldalon és most tüske van benned mert társkeresőre gyanakszol mert mintha 1x láttál már volna ilyet egy haverodnál és az az volt. Na meg mert nagyon gyorsan kilépett belőle és szeretnéd tisztázni ezt a dologot. Valahogy szépen nyugodtan add ezt neki elő.
2023. jan. 9. 09:57
24/28 anonim válasza:
Napold el most, és másik véletlen pillanattal kérd hogy oldja fel a telefonját!
Ütős, reakciója elég is!
2023. jan. 9. 15:08
25/28 anonim válasza:
#23 Már én is kb 2x leírtam neki ezt, de nem opció
2023. jan. 9. 15:14
26/28 anonim válasza:
puncs.hu lesz sajnos... sajnálom
2023. jan. 9. 16:39
27/28 anonim válasza:
26 az piros te színvak!
2023. jan. 9. 19:13
28/28 anonim válasza:
T-com?
2023. jan. 10. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!