Hol ismerhetnék meg egy olyan lányt akiről biztosan tudhatom, hogy nem forgat majd ki, az apai örökségemből?
A helyzet az hogy egyke vagyok, és apa egyedül nevelt 5 éves korom óta.
Apám nagyon szeretett, nem volt rajtam kívül senkije. De sajnos apa már nincs. Míg élt sokszor megígérte, hogy ne féljek mert semmi gondom nem lesz az életben. Most hogy ő már nincs, rám hagyott egy jó kis vagyont, és ez akkora, hogy bőven elég ahhoz hogy 1 napot ne kelljen dolgoznom az életben.
Jó, azért ha esztelen költekezésbe fognék, akkor 4-5 év alatt el lehetne herdálni. De ha okosan bánok vele bőségesen elég ahhoz, hogy egy viszonylag magas élet színvonalon le éljem az életem. Most itt ülök egy szép nagy családi házban, és azon kívül hogy néha le menjek a boltba
bevásárolni semmi dolgom nincs. Na és most mit kezdjek ezzel az élettel?
Először is, szerintem menj el dolgozni. Mert ha nincs munkád, sosem fogod értékelni a pénzed. Ráadásul egy nő sem akar olyan férfival ismerkedni, akinek nincs munkája. Ha meg megmondod, hogy nincs rá szükséged, akkor csak a pénzéhes nőket fogod vonzani és bizony nagyon hamar eltapsoljátok majd a vagyont és faképnél hagy.
Ráadásul, bár nem tudom mekkora összeg lehet, őszintén kétlem, hogy ne lenne szükséged a munkára és örökké kitart majd, meg a gyerekeknek, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!