Jogilag van arra bármilyen lehetőségem, hogy én lemondok minden örökségemről, de nem kell anyagilag gondoskodnom az apámról miután nem lesz magáról képes gondoskodni?
Figyelt kérdés
Előbb döglenék meg mint bármiben is segítsek annak a féregnek.2021. dec. 22. 19:54
2/17 A kérdező kommentje:
Egész életemet megkeserítette és addig nem nyughatok tőle míg meg nem döglik?!?! Inkább bemegyek egy ügyvédi irodába.
2021. dec. 22. 19:58
3/17 anonim 

válasza:

Fölösleges.
Megszakítod vele a kapcsolatot.
Aztán ha örökölsz,majd lemondasz róla.
4/17 grafno 

válasza:

Már 20eve az USA-ban élsz, ha marad vmi utána azt elteszed.
5/17 anonim 

válasza:

Nincs összefüggés az időskori eltartás és az öröklés között. Viszont mintha lett volna valami vitatott törvény az időskori eltartási kötelezettségről, esetleg az bekavarhat. Érdemes lenne jogászt megkérdezned.
6/17 A kérdező kommentje:
Mindenképpen az lesz!
2021. dec. 22. 20:23
7/17 A kérdező kommentje:
Már megszakítottam vele a kapcsolatot 2 éve, de sajnos egy településen élünk
2021. dec. 22. 20:35
8/17 anonim 

válasza:

Karacsony kornyeken eleg fura ez a tema :-/
9/17 A kérdező kommentje:
Eddig egy normális karácsonyom volt. 28 éves vagyok. Idei sem az, mert haláleset történt a családban múltheten, én pedig ezen a héten közlekedési balesetet szenvedtem amiben az autóm teljesen oda lett.
2021. dec. 22. 21:03
10/17 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos vagy nem sajnos ez az ünnep nem jelent semmit, köszönhetően ennek a mocsoknak.
2021. dec. 22. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!