Hol ismerhetnék meg egy olyan lányt akiről biztosan tudhatom, hogy nem forgat majd ki, az apai örökségemből?
A helyzet az hogy egyke vagyok, és apa egyedül nevelt 5 éves korom óta.
Apám nagyon szeretett, nem volt rajtam kívül senkije. De sajnos apa már nincs. Míg élt sokszor megígérte, hogy ne féljek mert semmi gondom nem lesz az életben. Most hogy ő már nincs, rám hagyott egy jó kis vagyont, és ez akkora, hogy bőven elég ahhoz hogy 1 napot ne kelljen dolgoznom az életben.
Jó, azért ha esztelen költekezésbe fognék, akkor 4-5 év alatt el lehetne herdálni. De ha okosan bánok vele bőségesen elég ahhoz, hogy egy viszonylag magas élet színvonalon le éljem az életem. Most itt ülök egy szép nagy családi házban, és azon kívül hogy néha le menjek a boltba
bevásárolni semmi dolgom nincs. Na és most mit kezdjek ezzel az élettel?
Nekem van egy barátom, akinek rendkívül jól szituált a családja, gyakorlatilag a pénz sosem volt kérdés náluk semmire, van 10+ ingatlanjuk az országban is és külföldön is, szállodájuk, csodaautóik amiket folyamatosan cserélgetnek, szóval érted, a "hóvége" teljesen ismeretlen fogalom.
Szerencsére a barátom nem lett ezáltal elrontva, neki helyén van az értékrendje annak ellenére hogy mindig mindenből a legdrágábbat megkaphatta, viszont belefutott huszonévesen több olyan lányba is aki a márkás ajándékokat, meg a fancy autókat nagyon szerette, de elég hamar kiderült róluk hogy igazából ezért vannak ott.
Ő ezt úgy kezdte el csinálni (és azóta is így van), hogy egyszerűen nem mutatja a külvilágnak az anyagi helyzetét. Nyilván a lakásán látszik hogy ér 100+ milliót, de nem a lakására hívta sem az első, sem a második randin a lányokat. Autóőrült ahogy én is meg az ő szülei is, mindig voltak fasza verdái, de például randizni legtöbbször tömeggel ment, és nem mutogatta vagy beszélt arról hogy neki mennyire drága dolgai vannak, a ruhái persze nem h&m kategória voltak soha, de azért nem is az a "nézz ide van pénzem", egyszerűen csak jó minőségű ruhákat hord, de randin kívül is kerüli a nagy feliratos nézzidegazdagvagyok stílust.
Be is jött, több párkapcsolata is volt ami kicsit sem a pénzről szólt, és a felesége sem azért van vele 7 éve.
gondolod, hogy ezzel a dumával ragadni fognak rád a nők?
amúgy meg nem kell tudnia a vagyonodról, lehet egy titkos számlán, stb., vagy nem kötsz házasságot csak élettársi kapcsolatban leszel vele.
Ha nem lenne kamu:
Hàzassàgi szerződés, lekötések, és ne villogj a vagyonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!