Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szűz férfival lenne kedve...

Szűz férfival lenne kedve ismerkedni valakinek?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok nagyon érzékeny gátlásos de figyelmes kedves. Szeretem a tisztaságot nem dohányzom elég pedáns rendszerető vagyok. Nincs háziállatom de szeretnék az se baj ha neked van. Többit priviben ha gondolod. 😊
2022. dec. 8. 07:58
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Ha fiatalnak nèzel ki, megrontalak talán :)

35 N

2022. dec. 9. 17:38
 22/22 anonim válasza:

#9: ez nem leoltás volt, hanem tények. És ha nem fideszmódon értelmezed a mondandómat, hogy 1-1 szót kiragadsz a kontextusból, akkor láthatnád, amit utána írtam. Mellesleg te nő vagy... biológiailag nem összehasonlítható.

#17: nem, nem azt mondtam, hogy lelkisérült vagy.

Abban meg azért ne értsenek már annyira egyet ilyen sokan, hogy a biológiának mi normális meg mi nem. Itt nem szerepekről beszélünk, hanem testi, természeti, működési normákról. Nyilván, ha valaki idő előtt elkezd kopaszodni, vagy világ életében kopasz, mert nem nőtt ki a haja, akkor arra is azt mondjátok, hogy hajrá, ne engedj a társadalmi nyomásnak? Nem azt mondtam, hogy a kérdező forduljon fel, meg mentálisan sérült, amiért 30 évesen szűz, hanem azt mondtam, hogy előbb önismeret kell, hogy felmérje, miért az. Főleg, hogy férfiról beszélünk, akiben másképp működnek a hormonok, mint egy nőben (#9).

#21: mások is kérhetnek rontást? 😂

2022. dec. 12. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!