Szűz férfival lenne kedve ismerkedni valakinek?
Lenne
40 F
Miért tartozik a fő ismertetőjegyeid közé az, hogy szűz vagy?
Mármint.. örülök, ha nem szorongsz emiatt, de miért kell már az ismerkedés 0. lépésben kitálalni a szexuális életedet? Nem ér rá ez addig, amíg a hálószobába nem jutsz valakivel?
14, hát ha egy nőnek annyira bejössz, hogy ágyba bújjon veled, akkor már csak nem hagy ott reggel előtt.
Őszintén én ilyen helyzetben szerintem nem mondanám el egyáltalán. Nem látszik, női orgazmust okozni meg rengeteg férfi nem tud, hiába vannak akár évtizedek óta a "pályán". Ha elég jó a személyiséged, akkor a nemegészen flott szexszel is meg lehet tartani a nőt, 2-3 alkalom alatt meg bele lehet jönni annyira, hogy kb fel se tűnjön. Aztán max utólag, hónapokkal később elmondanám.
Azért mondja el, mert ma már lehetetlen úgy ismerkedni, hogy ne jöjjön fel a szex téma, az exek, utolsó kapcsolat, stb. Ha nem közli előre, úgyis rá fognak kérdezni.
Amúgy azt én is marhaságnak tartom, hogy csak mert x ember rájött, hogy mi volt vele a gond, attól ez bizony minden emberre igaz.
A szüzesség önmagában nem egy lelki/fizikai probléma. Miért csinálnak úgy az emberek, mintha ez valami "gond" lenne, ami le kell győzni.. O.o
Sok sikert az ismerkedéshez.
Igazad van.
Csak velük van a gond, nem veled. Mert ők annyira agyatlanok, hogy mindent, ami a normától/átlagtól eltér, azt képtelenek kezelni, felfogni, megérteni...
Sok ember szenved azért, mert azt hiszik a a többségnek kell megfelelniük, pedig nem kellene így lennie.
Különbözőnek lenni nem baj és nem szabadna senkinek ezt éreznie.
Nagyon nagyon normális embernek tűnsz. Örülök, hogy leperegnek rólad ezek!
Egyébként a nőknek én sem mondanám el. Főleg, ha átlagos lányokkal ismerkednék, mert nagyon előítéletesek, bármit mondasz túlozzák a fejükben. Élőben meg észre sem veszik mi történik. Csak adnám magamat, menne a dolog ahogy megy. Nem izgatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!