Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szűz férfival lenne kedve...

Szűz férfival lenne kedve ismerkedni valakinek?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok nagyon érzékeny gátlásos de figyelmes kedves. Szeretem a tisztaságot nem dohányzom elég pedáns rendszerető vagyok. Nincs háziállatom de szeretnék az se baj ha neked van. Többit priviben ha gondolod. 😊
2022. dec. 8. 07:58
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
Persze, mindenki szeret vesztesekkel ismerkedni.
2022. dec. 8. 08:56
 2/22 A kérdező kommentje:

Biztos van aki hasonló cipőben jár mint én. 😊

És ettől nem érzem magam vesztesnek egy cseppet sem.

2022. dec. 8. 09:06
 3/22 anonim válasza:

Ha valaki 30 évesen még szűz, ott először a problémát kell orvosolni, hogy miért az. Lehet, hogy nem is problémamegoldás, csak önvizsgálat kéne. Valóban nőt keresel-e, és nem-e csak a társadalmi normáknak akarsz megfelelni. Ha tényleg nő kell, eddig miért nem sikerült, mit kellene máshogy, stb.

Ettől persze nem vagy szerencsétlen, én is későn érő típus vagyok, de idővel, ahogy változott a környezetem, rájöttem, mi okozta nálam azt, hogy 24 évesen csókolóztam először.

Nem tudom, hogy szülőknél élsz-e, magát a személyiséget az is nagy mértékben tudja befolyásolni, főleg, hogy a csajozás azért összefüggésben van az önállósággal is.

Na mindegy ez csak egy vélemény volt :) Röviden: önvizsgálat hatásosabb lenne ismerkedés előtt.

2022. dec. 8. 09:28
 4/22 A kérdező kommentje:

Jó elnézést ha rosszul fogalmaztam a kérdésben, majd megpróbálom máshogy este. Ami azt illeti társra vágyom igen, nem pedig társadalmi normáknak megfelelni.

Későn érő is vagyok és nem voltak soha lány ismerőseim. Csak egy páran de náluk féltem kezdeményezni. Akinél próbálkoztam annak nem tetszettem.

2022. dec. 8. 09:57
 5/22 anonim válasza:
A nők is emberek, nem kell félni, nem esznek meg!
2022. dec. 8. 10:07
 6/22 anonim válasza:

Tegnap még csodálatos élményt ígértél a szűz lánykáknak. Hát nagyon csodálatos lett volna ahogy végigbénázod.

Menj el végre egy rosszlányhoz, ess túl rajta, aztán állj a talpadra és viselkedj férfiként!

2022. dec. 8. 11:36
 7/22 anonim válasza:
#6: rosszlány nem feltétlen megoldás. Ha rossz élménnyel távozik, nem lesz nagyobb az önbizalma.
2022. dec. 8. 12:20
 8/22 A kérdező kommentje:
Ilyesmikre én nem lennék képes.
2022. dec. 8. 13:08
 9/22 anonim válasza:

Nem tudom miért kell a kérdezőt így leotani. Most miért kéne orvosolni a "problémát" 3-as, hogy miért szűz még?!!

Akkor elmondanam nektek így arctalanul, hogy én nő létemre 33 évesen voltam először pasival. Nem, nem azért mert olyan ronda vagyok. És nem is azért, mert félénk voltam.

Hanem egész egyszerűen magasra tettem a lécet, és nem adtam oda magam az egyébként számos ajanlkozonak csak azért mert úristen, de ciki hogy még nem szexeltem. Kibirtam. 😂

És lelki bajom sem volt, tehát nem is keresgéltem az okát. Aztán lett utána meg két kapcsolatom, és a harmadikban születtek meg a lányaim.

És azóta is normális szexuális életem van, köszönöm.

Kérdező, ismerkedj nyugodtan, ne törődj azzal hogy ki mit mond, nem te voltal vagy és leszel az első sem az utolsó ebben a témában. 🙏😉

2022. dec. 8. 13:27
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves tőled. Engem nem zavar egyébként és a rosszindulatú megjegyzések leperegnek rólam. Van olyan aki tudja is rólam az ismeretségi körömben. És úgy vagyok vele ha nem találom meg akit szeretek akkor szűzen halok meg.
2022. dec. 8. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!