Lenne kedve barátkozni, ismerkedni valakinek egy izmos és ápolt férfival? 37F
Figyelt kérdés
Szeretnék ismerkedni nálam fiatalabb lányokkal esetleg fiúkkal, nem vagyok független,így nem jelent számomra problémát ha a másik sem az. Természetesen teljes diszkréció mellett. Fiúk illetve hölgyek esetében is az ápoltság és vonzó külső számomra fontos lenne. Hogy kinek mi a vonzó.? Nem feltétlenül kell hogy valaki fitness modell legyen, de szerintem nagyjából mindenki tisztában lehet a saját értékeivel. Fiúknál esetleg legyen fiatalabb, vékony és helyes. Az sem baj ha sportoló mint én. A nem ide illő és gúnyos megjegyzésekre pedig nem vagyok kíváncsi. Köszönöm szépen előre is. Szép napot kívánok mindenkinek!2022. jan. 4. 10:03
1/3 anonim válasza:
29F, ha gondolod :)
2022. jan. 4. 10:06
2/3 A kérdező kommentje:
Aki gondolja írjon privátban nyugodtan.
2022. jan. 4. 10:14
3/3 anonim válasza:
22F vagyok.
Sportolok, bringázok országút, illetve DH
2022. jan. 4. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!