(Meleg kérdés) Szeretnék ismerkedni velem egykorú kiegyensúlyozott életű férfival. Lenne valakinek kedve, aktuális valakinek?
Figyelt kérdés
Budapesti, 25 éves meleg férfi vagyok. Velem kb. egykorú vagy kicsit idősebb férfiak érdekesek lehetnek számomra (nálam nagyon fiatalabbak ritkán keltik fel az érdeklődésem:( ).
Kiegyensúlyozottnak gondolom magam, vannak céljaim az életben, úgy hiszem értéket is tudok képviselni:).
Szeretem ha valaki férfias és magas, nagyobb testű, de semmi sincs kőbe vésve. A külsőn túl inkább az lenne a fontos, hogy megértsük egymást.
Van itt olyan velem egykorú vagy nálam idősebb meleg férfi, aki szívesen ismerkedne, beszélgetne?:)
2022. dec. 4. 12:09
1/1 anonim válasza:
Kár,hogy nem vagy egy tízessel idősebb, illetve hogy én nem vagyok egy tízessel fiatalabb :)
De azért sok sikert Neked !
2022. dec. 4. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!