17/F Szeretnék ismerkedni velem egykorú, vagy kicsit fiatalabb lányokkal társkeresés céljából, kinek lenne kedve beszélgetni? [Pest megye]
Nehezen találkozok új emberekkel a baráti társaságaimon kívül, nem járok gyakran koncertre és nagyobb bulikba, úgyhogy itt próbálok szerencsét. Nem vagyok elkeseredett, csupán híve vagyok annak hogy mindent ki kell próbálni, még akkor is ha inkább hiszek az első látásra szerelemben:)
Egy kicsit bővebben rólam:
Szeretek edzeni, fotózni, olvasni, biciklizni, kirándulni, nézni a naplementét vagy felkeltét, valamint Forma 1-et nézek (Seb,Max&Lando<3), hasonló sablonos dolgok. Stílusom vintage/retro, bár ezt még csak most kezdem felfedezni, kialakulóban van.
Rólad? Elsősorban szeretnék minél többet megtudni:D Igazából mindegy, légy jófej és kattanjon a vibeunk:)
Ha érdekesnek találsz nyugodtan írj privátban, onnan pedig ugorhatunk majd másik felületre. Nem árulok zsákbamacskát, kérésre küldök képet magamról. Köszi ha eddig eljutottál, szép napot!
egyes vagyok
tesó amúgy válaszolhatnál xD
nem vagyok pesti, nem is keresek kapcsolatot, és már 17 sem vagyok, én csak a Carson Coma # miatt találtam ide:D
rossz ízlésed nem lehet, remélem találsz valami aranyos leányzót magad mellé<3
Én lány vagyok, 17 éves.. és nem akarok beleszólni,
de Hamilton forever.. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!