Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Elengedjem vagy küzdjek érte?

Elengedjem vagy küzdjek érte?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe mondhatni beleszerettem, meg sosem éreztem így senki iránt életem során (21/f), számomra ő a leggyönyörübb a világon, és amilyen energia árad belőle az elképesztő, igazából sosem voltam még szerelmes, sosem volt még párkapcsolatom. Szerintem valamennyire én is bejöttem neki, mert egyszer el is jött velem egy "randira", de mikor elhivtam másodjára közölte velem, hogy van egy nem hivatalos kapcsolata, de szívesen eljönne velem, erre én azt válaszoltam, hogy attól függ mik a szándékai ezzel a kapcsolattal amiben van, erre azt mondja, hogy komoly szándékai vannak vele. Nekem ez nagyon furcsa, miért választja valaki a teljesen bizonytalan lábakon álló, egy se veled se nélküled situationship felé dolgot, ahelyett, hogy rendesen felépítene egy normális kapcsolatot. A legjobban azt nem értem, hogy miért adott olyan jeleket néha, mintha érdeklődne felém ilyen irányban, illetve miért jönne el velem randizni, ha komoly szándéka van a másikkal.

Az lenne a kérdés, hogy engedjem el vagy küzdjek érte és próbáljam elhódítani a másiktól? Azon gondolkodom, hogy ha nem küzdök érte akkor ez meghatározhatja a jövőbeli döntéseimet is, és nem fogok küzdeni azokért a dolgokért amiket tényleg akarok, teljesen tanácstalan vagyok, és össze vagyok zavarodva. Egyenlőre úgy érzem nem tudom elengedni.

2022. dec. 5. 20:43
1 2
 1/11 anonim válasza:
Alakul neki, azért nem hivatalos a kapcsolat, még nem jöttek össze, de már közel vannak, ennyi. Téged meg tartalékba tett, jófej vagy, bír téged, ha összejön a pasival akkor lehettek barátok, ha meg mégse sikerülne neki azzal a csávóval akkor esetleg te szóba jöhetsz. Bár szerintem csak barátkozni szeretne veled. Biztos randira mentetek? Megfogtad a kezét mondjuk? Mert, ha nem volt és második randin se lesz testi kapcsolat, legalább egy ölelés akkor felejtős az egész, vége , hagyjad is. Engem már ölelt meg csaj úgy is, hogy utána rögtön mondta is, hogy nem jövök be neki. Tehát még barátoknál is van érintés, ha meg össze akarsz vele jönni akkor sokkal több kell, már első randin is kézfogás. Ha meg nem akarja megfogni a kezed akkor nem akar veled romantikus értelemben ismerkedni. És attól, hogy most azthiszed, hogy ő a legszebb lány meg stb stb attól még nem az, és felejtsd is el ezeket a gondolatokat, addig míg nem jártok. Rajongsz a lányért, rajongója vagy tulajdonképpen, és rajongókkal senki sem jön össze, az nem egy egészséges kapcsolat. Amíg nem jártok addig ne szeress bele egy csajba se, mert ha nem jön össze akkor fájni fog, plusz emiatt még kevesebb az esélye, hogy összejöttök, hacsak nem egy önbizalomhiányos csajról van szó akinek sosem volt pasija stbstb, kivételek mindig vannak, de nyilván nem jönnél össze egy utcai csöves r@banccal, pedig ő lehet szerelemes beléd. Szóóóval legyél tökös és kérdezd meg tőle, hogy mi lesz, barátság vagy szerelem. A jövőbeli döntéseidet meg nem fogja meghatározni, mert azt te döntöd el b@szki, mit teszel a jövőbe, csakis te és a hibákból tanulni kell, és nem egy lány miatt fogsz felhagyni minden álmoddal, ennyi erővel, ha palacsinta lesz holnap az ebéd akkor én kövér leszek egész életembe kész vége, a holnapi ebéd fog engem meghatározni. Remélem érted.
2022. dec. 5. 21:13
 2/11 anonim válasza:

Helyzeted: ha ló nincs, szamár is jó.

Én sosem a szamár státuszra törekednék, de ha neked az megfelel...

2022. dec. 5. 21:15
 3/11 anonim válasza:

Egyrészt a nők imádják, ha küzdenek értük,másrészt viszont itt van tényleg ez a ló nincs, jó a szamár dolog is.

De mivel az életben semmi nem fekete és fehér, én a helyedben csak annyit mondanék a lánynak, hogy nézd én nem akarok nyomulni, meg kozetek állni sem, botrányt sem. Ha eldontotted hogy alakul az életed és én beleférek, akkor kérlek szólj majd mindenkepp.

És akkor küzdöttel is, nem is, a szerencsére bizod a dolgot.

2022. dec. 5. 21:29
 4/11 anonim válasza:

Na, jó hosszú életed volt...

"nagyon furcsa, miért választja valaki a teljesen bizonytalan lábakon álló, egy se veled se nélküled situationship felé dolgot, ahelyett, hogy rendesen felépítene egy normális kapcsolatot"

csak nem magadról beszélsz ??

2022. dec. 5. 21:55
 5/11 anonim válasza:
Hagyd a g***be csak kihasználna
2022. dec. 6. 13:18
 6/11 anonim válasza:
Szerintem is tartalékol téged. Én a helyedben nem epekednék egy ilyen lány után, ha komoly szándékai vannak a másik sráccal nem kéne veled is találkoznia. Az ilyen nálam mindig sanszos hogy mennyire férrelépő..
2022. dec. 7. 20:28
 7/11 anonim válasza:

“Azon gondolkodom, hogy ha nem küzdök érte akkor ez meghatározhatja a jövőbeli döntéseimet is, és nem fogok küzdeni azokért a dolgokért amiket tényleg akarok”

Na látod, lényegében meg is válaszoltad a saját kérdésed! Küzdj érte, légy kitartó, és főleg határozott, és akkor látni fogja, hogy igazi pasi vagy, nem csak valami “játékszer” ! Ha valamit/valakit komolyan akarsz, harcolj érte, persze ne a végtelenségig, mert feletted is elszáll az idő, de amíg bármi esély lehet, addig mindenképp megéri!

Én is hasonló helyzetben vagyok: 7 éve ismerem egyik kolléganőmet, 5 éve nyíltan szerelmes vagyok belé, és bár többször visszautasított, de jól kijövünk egymással, és olyan jeleket is szokott adni, amik miatt máig nem adtam fel a dolgot!

Szóval amíg Te magad úgy érzed, hogy még megéri harcolni érte, addig semmiképp ne add fel!

35/F

2022. dec. 8. 16:38
 8/11 anonim válasza:
Jézus meg a Mária .... #7 Ne bíztassad már a hülyeségre... neked is bevállt ahogy látom... Tovább kéne lépni, barátok még lehettek. És igen az idő elszáll pont azért nem kéne 7 évig baromkodni, mialatt már 12 nővel lehettél volna VAGY megtalálhattál volna 1-et akit nagyon szerethetnél, ehelyett te egy jóbarátod iránt csorgatod a nyálad. Anyukádnál is belehet próbálkozni, valszeg visszautasít, de mégis jól kijöttök aztuán is. Aztarohadt... egyretöbben választják saját maguk semmibe vételét azért, hogy a felhők felett járjanak, egy nőért. Jézusom egy g@cis kib@szott nőért. Remélem tudjátok, hogy értetek senki nem tenné ezt meg.Ennél esküszöm jobb lenne, ha levágnátok az egyik lábatok érte aztán hagynátok..., mert konkrétan a legfontosabbat pazaroljátok el, az IDŐT, annál még egy kib@aszott láb is értéktelenebb, mint hogy epedezz valami r@bancért.
2022. dec. 8. 18:24
 9/11 anonim válasza:
#8, én se harcolok a végtelenségig, és a kérdezőnek is ezt javasoltam, hogy “AMÍG ÚGY ÉRZI” !
2022. dec. 8. 18:29
 10/11 Kóboráramszelidítő válasza:

Fordíts neki hátat és ne foglalkozz vele! Nézd meg, hogyan reagál! Ha reagál, érdeklődik, akkor küzdj! Ha nem, hát nem..

Az én felfogásom szerint hibás a nő azon felfogása, hogy küzdjenek meg érte ismeretlenül. "ismeretlenül"? Zsákba macska.

Viszont, ha engedi a nő és úgy a ff is, hogy megismerjék egymást, akkor nem habókra küzd a pasi, de nem azért, hogy bekerüljön, hanem, hogy megint és újra bizonyítson és nyerjen. Így igen.

2022. dec. 9. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!