Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki annyira jó legyen, hogy elengedjen valakit, miközben vannak irànta èrzèsei?
Figyelt kérdés
Mert nem tud neki megadni dolgokat, pl. komoly kapcsolatot.
Köszi előre is!
2022. jún. 29. 23:24
2/6 anonim válasza:
Akkor fordult velem ilyen elő, amikor hiába voltam szerelmes, de tudtam hogy ő neki más lesz az élet útja mint nekem...egyszerűen kevés voltam hozzá, nem csak éreztem, hanem tény volt ez. Tehát így lett vége (ezt amúgy nem mondtam el neki, hanem szimplán kidobtam) de én többet szenvedtem mint ő szerintem utána.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy szenvedtèl...:( Èn is, nagyon, mèg mindig, pedig màr lassan 7 hete történt. Nàla is felmerült ez, hogy talàn önértékelési zavar miatt (is) dobhatott, de nem tudom... Ő most nagyon küzd az èletèvel, a munkája miatt, alig van szabadideje, de nem tudom, mindenki azt mondja a környezetemben, hogyha valóban fontos lettem volna neki, ez nem lehet kifogás.. Ő nyíltan nem dobott ki, egyèbkènt, csak eltűnt, majd mire megkerestem őt, azt mondta, hogy nem adhatja meg nekem, amit megèrdemelnèk...
2022. jún. 30. 00:15
4/6 anonim válasza:
Van ilyen is, de aki valóban szeret az nem enged el, hanem átalakítja az életét. Ezek a leírtak alapján éretlenségre vall, hiába is csomagolja nemesi eszme mögé... Attól még szánalmas marad.
Nagyon ritka a valóban helytálló esemény ami ilyen döntést von maga után. Ez inkább gyerekes viselkedés az esetek döntő többségében.
29/F
5/6 anonim válasza:
Ha ez alatt a "túl jó vagyok hozzád", vagy a "többet érdemelsz" mondatokra gondolsz, akkor az mindig önbizalomhiányhoz kapcsolódik, ami sosem jó.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem, ezek a mondatok nem hangzottak el. Valójában, ez egy egyèjszakàs kalandnak indult, de úgy èreztem, hogy több is van köztünk, többször találkoztunk, azt mondta, neki sem csak a szexről szól. De amikor arról kérdeztem, hogy mi is ez köztünk, valahogy mindig kitérő válaszokat adott, meg hogy neki több időre van szüksége... Az utolsó találkozókor picit kibuktam, hogy úgy èrzem, nem èrdeklem őt, mert a hètköznapokban is ritkán keresett/írt, de àllítólag a részemről is bizonytalansàgot èrzett, pedig mondtam neki, hogy èn nem futhatok utàna, mègiscsak èn vagyok a nő. Aztán ez lett belőle.:/ Meg azt is mondta mèg, hogy nem ezt èrdemlem...De nem mondta volna meg a szemembe, csak eltűnt. Elvileg ő így "oldja meg" a problémáit, mert előtte is csinàlta màr ezt egyszer, amikor szégyellte magàt.
2022. jún. 30. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!