Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elengedjem végleg vagy mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedjem végleg vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akibe majdnem 4 évbe szerettem bele, olyan mérhetetlen szerelemben még sosem volt részem, ennyi idő után sem tudtam kiverni a fejemből.. A láng már persze nem olyan erős, hiszen nem ma volt, na meg akadtak rövid kapcsolataim olyanokkal, akik tetszettek. 2szer utasított vissza, egyszer több, mint 3 éve, egyszer pedig 2 és fél éve. Megtévesztő jeleket ad folyton, nem is mondta soha a szemembe, hogy nem kedvel.. Rengetegszer próbáltam végleg lezárni magamban ezt a korszakot, de mivel pár hét múlva ballagok el középiskolából, megint megzavarodtam, nem láthatom többé a folyosón, nem beszélhetek vele, nem érinthetem meg, nem léphetek vele kapcsolatba. Azért fáj, mert ő az, akit a legjobban szerettem, nem tudom lesz-e még ilyen alkalom az életemben. Ha végleg elmegyek, lehet egy örök üresség vagy megbánás lesz bennem. De hogyan küzdjek érte tovább? Hogyan tudjam megtartani az életemben?

Akik ilyen helyzetben voltak, esetleg megbánták-e, illetve minden egyéb tanácsot bárkitől szívesen fogadok. Jelenleg úgy érzem meghasad a szívem..

2022. ápr. 3. 00:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanebben a cipőben jártam, szóval jóból mondom, hogy engedd el. Mert csak még nagyobb fájdalom lesz belőle.
2022. ápr. 3. 01:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Mondj le róla, nincs értelme a további kapcsolatnak.
2022. ápr. 4. 13:55
 3/8 anonim ***** válasza:
4 év az nagyon sok, engedd el
2022. ápr. 5. 16:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Lesz még más, akihez majd szoros szálak fűznek, de ehhez az kell, hogy ne roskadj magadba, ellenben hitesd el magaddal, hogy van más is, különb, nemcsak ő.

A legrosszabbat teszed magaddal, ha magadba roskadsz.

2022. ápr. 5. 16:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek mégegyszer utoljára beszéljek vele? Hívjam el valahova és mondjam el megint az érzéseimet? :c
2022. ápr. 5. 18:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne. Zárd le, és hagyjad. Nem fog változni semmi, max még jobban fájni fog, hogy még egyszer a szemedbe mondja, hogy nem kellesz neki.
2022. ápr. 5. 18:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Épp ez az, még soha nem utasított vissza ilyen értelemben, nyitva hagyott úgy mindent, mint előtte volt, fél éve is tett egy olyan utalást, hogy a jelenlévő emberek közül én vagyok neki a legjobb, csak valami nagyon érdekes formában, most én mit kezdjek egy ilyennel :/
2022. ápr. 5. 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Akarsz egész életedben kétségek közt élni? Akkor igyekezz a kegyeibe férkőzni, de én nem ajánlom.

Ffi.

2022. ápr. 5. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!