Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
.Sz. kérdése:
Mit tegyek? Elengedjem? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Van egy lány, szeretem. Ő is szeret engem... Együtt vagyunk már egy ideje, barátságból lett szerelem.
Osztálytársak leszünk mèg egy èvig, aztán az egyetem is ugyan az(külön szak). A problèma az, hogy szerinte nem tudunk tanulni, koncentrálni a másik miatt. Jövőre èrettsègi ès mindkettőnknek komoly tervei vannak.A következő tanèvben csak a tanulásra szeretne koncentrálni, amit megèrtek, mert van mit tanulni.. De egyszerűen nem tudok úgy èlni... hogy nem hallom a hangját, nem ölelhetem meg.. Szerinte idővel elfelejtenèm, de vele akarom leèlni az èletem...
Mit gondoltok erről? Hogyan tudnám meggyőzni?
2017. júl. 17. 22:22
1/1 anonim válasza:
Igazából nem olyan bonyolult ez mint amilyennek tűnik.Szeretitek egymást nem tudtok egymás nélkül meglenni,akkor minek a felesleges macera.Ameddig kibírja a kapcsolat és szeretitek egymást ne adjátok fel,vannak akadályok de ha meg sem próbáljátok sosem derül ki mi lett volna ha..a kérdés az hogy mindketten képesek vagytok-e leküzdeni ezeket az akadályokat a másikért,azért hogy együtt legyetek boldogak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!