Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elengedjem, vagy próbáljak tenni valamit?
Fél éve van meg a barátnőm,nyáron ismerkedtünk meg,pillanatok alatt egymásba estünk,mesélte,hogy konkrétan elolvadt minden egyes szavamtól. És ilyet nagyon rég érzett,mert korábban sok-sok csalódás érte,szerelemben,barátokkal szemben,és úgy érzi,hogy "kihaltak belőle az érzelmek". Körülbelül 2-3 hónapig lehetett belém szerelmes. De egyébként teljesen egyformák vagyunk,és én a mai napig megőrülök érte. 1 hónapja durván összevesztünk,mert semmi szeretet nem kaptam tőle az utóbbi időben,és ezt szóvá is tettem. Erre nekemesett,hogy tegyek érte,hogy újra szerelembe essen,mint az elején. Mindent hozzámvágott,ahogy a nők szokták,elmondta,hogy már nem úgy érez,szerinte ez már nem lesz soha ugyanolyan,én pedig meguntam,és mondtam,hogy akkor ne folytassuk,ha abszolút semmi értelmét nem látja. Nem beszéltünk 1 db-ig,de kiderült h ő már az exével találkozott,volt is 1 csók. Ez csak nemrég derült ki. Azonnal megbánta amit tett,eltakarította a srácot 1 életre. Aztán találkoztunk,hogy visszacseréljük a cuccainkat,és el sem akart engedni,sírt. Elmondta,hogy neki én kellek,senki más,tőlem jobbat nem talál,és ezt ő is,a családja,és az egész környezete tudja. Nagyon nehezen megbocsátottam neki, és kibékültünk,újra összejöttünk,de 1 hét múlva megint megváltozott. Elmondta,hogy depressziós,egyszerűen sehogy sem érzi magát jól,érzelmileg még soha nem hullámzott ennyire. És már utálja magát,hogy ilyen "semmisejó".
Szerintetek engedjem el,vagy várjak vele,hátha összeszedi magát,és a vizsgaidőszak végével talán visszatér közénk,vagy nem is tudom harcoljak érte,vagy mi legyen?
Nagyon szeretem :(
19F 19L
2 hónapja áll fent ez a szitu.
Szerintem itt igazából kettő választásod van.
Vele maradsz és kisegíted a nehéz időszakban. Lehet hogy most egy elég gáz rész jött el az életében, és most érzékeny mindenre, főleg egy szakításra, ezért össze is törne tőle lehet.
A másik hogy szakítasz vele, és mindenhonnan letörlöd, minden cuccát visszaadod, és teljesen kivágod az életedből. Azért ajánlom ezt az opciót, mert csak kihasznál, mint egy lelkiszemetest. Támasznak használ, de igazából nem nagyon érdekli mi lesz veled. Amint lesz alkalma egy másik srácra, nem fogja érdekelni hogy veled mi lesz. ott fog hagyni. Ha összejön neki, akkor többet nem beszél veled, ha nem akkor megint csak hozzád fog visszamenni. Miért gondolom? Már nem úgy érzett mint eddig, és attól nem lett megint szerelmes, hogy találkozott az exével. Másrészt amint végeztetek, már megpróbálta az exével, ami arra utal, hogy veled már réges régen végzett már. Meg ilyet hogy "Nálad nem talál jobbat"... Ez olyan lealacsonyító... Ha ló nincs, jó a szamár is, nemde? Addig jó vagy, amíg jön más.
Az első erkölcsileg jobbnak hangzik, és önzetlenebbnek, viszont megakadályozná azt hogy találj magadnak egy normális lányt aki megbecsül. A becsületedet meg eldobnád a sárba. Valahogy ilyen helyzetben magamat jobban becsülném, mint azt hogy megszánjak egy olyan embert aki csak ki akar használni.
Gondolj magadra, és keress mást. Neki csak addig fogsz kelleni, amíg másért nem dobhat el. 18/f Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!