Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbáljak meg fiút keresni?
Figyelt kérdés
Tavaly már egyszer volt egy "barátom", de nagyon félénk volt, nem csináltunk semmit se, kétszer elmentünk találkozni, ennyi volt... Facebookon beszélgettünk szinte csak, és finoman közöltem vele, hogy ez így elég gáz, és hagyjuk ezt az egészet... Hiányzik az az érzés már, hogy valaki szeret és törődik velem. Több fiúnak is tetszem, de sajnos nekem ezek közül egyik sem :( 14/L2016. nov. 6. 16:45
1/6 anonim válasza:
Ahogy érzed úgy keress,itt is lehet dr nagyon sok perverz állat van itt ritka a kivétel ;) Hajrá^^
3/6 anonim válasza:
14 évesen te mit akartál egy fiúval csináli? Nálam az, hogy szeretek valakit és törődöm vele sehogy sem következik abból, hogy csinálunk valamit. Akiknek tetszel a külseje nem tetszik vagy a személyisége? Mert ha az előbbi, akkor inkább nem mondok semmit, viszont ha az utóbbi akkor keress agyilag érettebb fiúkat.
4/6 A kérdező kommentje:
Semmiképp sem vagyok a neten való ismerkedés híve, de köszönöm szépen! :)
2016. nov. 6. 16:51
6/6 A kérdező kommentje:
#3 A külseje és a személyisége is tetszett a fiúnak, de inkább a második.
Nyilván nem összefeküdni akartam vele, de azért szerintem egy puszi, vagy egy ölelés, esetleg az, hogy minden nap beszélünk személyesen is, belefért volna.... De lehet én gondolom rosszul.
2016. nov. 6. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!