Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elengedjem vagy mi lenne a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedjem vagy mi lenne a legjobb ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Volt egy nagy szerelmem akivel kb. 2 éve vége lett. Akkor találkoztam egy másik sráccal is, akinél éreztem, hogy talan felkeltettem az érdeklődését, mert írogatott meg hívott talalkozni is, de akkoriban még annyira a szakítás hatása alatt voltam, hogy nem lett semmi komolyabb. Neki lett egy barátnője viszont. Mi ugyanúgy jóban maradtunk, viszont a barátságunk tavaly szintet lépett, mondhatni elmélyült. Teljesen megbízunk egymásban, és ez odáig fajult hogy pár intimebb dolog is történt. Én nagyon gátlásos és félénk vagyok, viszont amikor közeledett hozzám, az jól esett, így lett hogy párszor megcsókoltuk egymást. Ő nem mert többet még csak egy igazi nyelvest sem mert adni, mert szerinte az szentesít egy kapcsolatot. Ezért csak szájrapuszik mentek. Mindkettőnkben feléledt a lelkiismeretfurdalás, és fél évig szinte nem is találkoztunk, megbeszéltük hogy nem fogunk ilyesmiket csinálni. 5 hónap után újra taliztunk, és az a vibrálás, ami kettőnk közt van mintha megduplázódott volna, rám jött a lakásában és megint csókolóztunk. Akkor bevallottam hogy nagyon tetszik nekem, mondta hogy ez kölcsönös, csak felépített egy jól működő kapcsolatot a csajával, amit nem akar felrúgni és hogy csak a barátja vagyok, de ha szakít a lánnyal, akkor engem keresne elsőként. Azt is elmondta hogy ha 2 éve többet akartam volna tőle ma én lennék a barátnője. Mindig biztat hogy pasizzak és érdekli hogy akkor is engedném-e a közeledést ha lenne valakim...nekem ez így nagyon kellemetlen, nem értem őt, érzem hogy vonzódik hozzám, mégis a mostani kapcsolatában akar maradni... arra is gondoltam hogy lehet csak egoboost vagyok neki, de ahhoz meg túl sokat törődik velem, pl. ha érzi hogy rossz a kedvem, akkor mindig megvigasztal, ha zavar valami, ügyel rá, hogy változtasson, 2 naponta keres, sokszor hív fel telefonon is... most ez mi és mit kéne tennem?

2022. márc. 24. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Tartalék vagy.

Ennek semmi értelme.

Te szereted. Ez biztos.

A többi önámítás.

Nyiss kifelé, s amint lesz barátod, soha többé semmi intimitás mással.

Gondolj bele, képzeld magad a barátnője helyébe. Voltaképpen megcsalj a veled akkor is, ha csal ölelkeztek, puszilkodtok.

Fordítva jólesne neked?

2022. márc. 24. 21:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem hogy egyáltalán miért kezd velem intim viszonyba, ha kijelenti hogy nem fog kilépni a kapcsolatából? :( most akkor ő játszadozik az érzéseimmel?
2022. márc. 24. 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:
15%
De te ilyenbe minek mész vele? Fogyatékos kutya 🐶
2022. márc. 24. 22:51
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Mondd neki h lépjen ki.
2022. márc. 24. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt játszik veled, másrészt rakott b-tervnek egy esetleges szakítás esetére.
2022. márc. 24. 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem semmi a srác. Érdekes, hogy nem érzed megalázónak ezt a "még csak egy igazi nyelvest sem mert adni, mert szerinte az szentesít egy kapcsolatot" és a "felépített egy jól működő kapcsolatot a csajával, amit nem akar felrúgni és hogy csak a barátja vagyok, de ha szakít a lánnyal, akkor engem keresne elsőként" mondatokat, pedig ezek a legmegalázóbb dolgok a világon. Mivel többet érzel iránta, mint barátság, sőt az évek alatt sem tudott ez a kapcsolat "csak" barátságként működni, ezért azt javaslom, hogy lépj ki az életéből, mielőtt kikészülsz.
2022. márc. 26. 12:55
 7/7 anonim válasza:
100%
Szerintem a legjobb lenne egszakítani vele a kapcsolatot, de az intim helyzeteket mindenképp kerüld el szerintem.
2022. máj. 1. 14:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!