Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elengedjem vagy még érdemes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedjem vagy még érdemes csinálnom valamit?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú, akivel barátok vagyunk, de egy időszakban többet szeretett volna, de szépen céloztam rá, hogy csak barátság lesz köztünk és semmi több (meg is értette a célzást). Most, hogy eltelt egy kis idő elkezdett nekem tetszeni (szerelmileg) és el tudnám képzelni, hogy összejövünk, de sajnos mostanában úgy veszem észre, hogy már nem érdeklem (alig ír, ..stb.). Sajnos ezelőtt nem így éreztem és én sem gondoltam volna, hogy valaha ezt fogom érezni.

2021. jún. 6. 08:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálkozz. Írj rá, ha amúgy is találkoztok, beszélgess vele stb. Ha úgy veszed észre, hogy nyitott rá, akkor találkozót is megbeszélhetsz vele (akár csak barátilag is).
2021. jún. 6. 09:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, már próbáltam, de nem nyitott rá.
2021. jún. 6. 09:12
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Én feladnám. Mármint mégcsak tetszik, az hamar elmúlik. Ő pedig nem tűnik úgy, mintha akarna még tőled valamit.
2021. jún. 6. 09:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolgot tehetsz, őszintén mondd el neki, hogy mi a helyzet. Utalj rá, hogy régebben mást mondtál, de azóta változott a helyzet, és szeretnéd, ha lenne köztetek valami. Ha csak talizni hívod, azt gondolhatja, hogy ez baráti alapon történne, viszont ha kerek perec megmondod neki az igazad, biztosan máshogy fog reagálni, mint egy tali meghívásra.
2021. jún. 6. 12:24
 5/10 anonim ***** válasza:
19%

Ha az elso alkalomrol elutasitottad, akkor most minek akarsz adni neki eselyt?

Aztan megint az lesz, hogy adsz neki eselyt aztan elkuldod hogy ezt azert mar nem?

Ha nem voltal hatarozott az elejen akkor hogy leszel hatarozott a kozepen?

2021. jún. 6. 16:06
 6/10 A kérdező kommentje:

5: Azért szeretnék neki adni, mert mint mondtam változtak az érzéseim azóta.

Miért lenne megint az?😅

Szerintem egyértelműen megmondtam, hogy egyenlőre csak baratsagot szeretnek. (Szerintem ez azert eleg hatarozott volt.)

2021. jún. 6. 16:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egypróbát megér,de most neked kell nyitnod felé..

😀

2021. jún. 7. 17:44
 8/10 Senior Séf ***** válasza:
63%
Most sem akarsz többet tőle. Egyszerűen csak hiányzik az egódnak a rajongása.
2021. jún. 8. 12:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Pont ugy van ahogy a 8-as irja.

Egy fiatal csajnak nem fognak megvaltozni az erzelmei masik srac irant ilyen mertekben.

Ket lehetoseg van

a, Huzni akarod az agyat, hogy noveld az egodat

b, Mar az elejen tetszett

2021. jún. 8. 13:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam olyan lanynak, akinek csak egy fiunak a rajongasa szamitana es azert gondolkozna el azon, hogy megprobalhatnak kozosen is..., de persze az itt valaszolok nem is ismernek, igy nem is varom el, hogy a valosagnak megfelelo leiras adjanak rolam
2021. jún. 9. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!