Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne felkeresnem az első szerelmem?
Eleg fiatal lehetsz ha a szuleid nem engedtek el hozza, szerintem szokj hozza hogy a gobdolathoz hohy ebbol soha nem lesz semmi, ilyen hulye love-storyk ugysincsenek a valo eletben, keress valakit akivel legalabb napi szinten tudsz talalkozni :D
Nekem is volt ilyen nagy szerelmem evekkel ezelott, o mar nemsoka szulni fog, en meg voltam egy csomo lannyal es megis eleg surun megjelenik a lany az almaimban a mai napig.
Persze ha nagyon szenvedni meg hiu abrandokat akarsz kergetni akkor felkeresheted, de sok mindenbe ne remenykedj plane ha az elso talalkozobol se lett semmi (legalabb annyi hogy kapcsolatban maradjatok)
De amugy hogy lehetsz szerelmes olyanba akivel csak egyszer talalkoztal?
Velem is volt ilyen egy Veszprémi lánnyal, annyira oda voltam érte hogy elakartam menni vonattal hozzá kb 200 km-re lakik tőlünk, szóval nem tudom mire is számítottam :D
aztán egyszer csak megszűnt a szerelem...nem rég néztem fel a facebookjára úgy megvolt csúnyulva, hogy alig ismertem rá :D ...szóval erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!