Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 30-as férfiak, melyik társkere...

30-as férfiak, melyik társkereső vált be nektek a leginkább?

Figyelt kérdés
Melyik az, amelyiken átlagos vagy jóképűbb férfiként jó eséllyel lehet partnert találni rövidebb-hosszabb távra? Tinder nem annyira vált be, és fb társkeresőn is sok a kamus vagy aki csak szórakozik. Badoo meg állítólag még rosszabb. Hol érdemes még próbálkozni?
2022. okt. 9. 21:35
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
#29: Átlagos nőknél szoktam próbálkozni, gyakorlatilag nulla eredménnyel. Társkeresőkön nagy ritkán van egy-egy egyezésem, de ha írok a csajnak, akkor jó eséllyel már ő sem ír vissza. Néha megjelöl valaki, de vagy pirított magyar, vagy eléggé elhízott, vagy csúnyácska, vagy ezeknek valamilyen keveréke. Azt tapasztaltam, hogy a nők zöme túlértékeli magát, és felfelé kapar, az átlagosak már nem elégszenek meg egy átlagossal, sőt, el is hiszik, hogy nekik alanyi jogon jár a tökéletes férfi.
2022. nov. 23. 20:33
 32/38 anonim válasza:
31-es: Azt hiszik nekik alanyi jogon jár a "tuti", de ők nem tennének bele semmit sok esetben. Már konyhakész dolgokat szeretnének. Saját lakás, autó, miegymás. Annak idején pl az én szüleim, nagyszüleim saját kétkezi munkával teremtették elő KÖZÖSEN, nem úgy hogy a pasinak már alapba van, a házra valót. De manapság már az az első kérdés, hogy mennyit keresek, milyen munkám van, van-e házam, bármim. Ezek a mérvadó dolgok egy kapcsolatban? Olyan dolgok mint a szeretet, szerelem, megszűnt létezni?
2022. nov. 23. 22:30
 33/38 anonim válasza:
#32 Ez az egyedül laksz, van-e önàlló életed kérdés is amit sok csaj feszeget erre megy ki. Nyìlvàn egyszerűbb beülni egy olyan kapcsolatba ahol megvan minden. "A vàrba sokan beköltöznének hozzàd ,de vàrat épìteni csak nagyon kevés ember fog veled"
2022. nov. 23. 22:58
 34/38 anonim válasza:
Ez az átlagos vagy és esélytelen duma annyira ócska. A nők sem többek a férfiaknál, köztük is van rengeteg magányos ember, a fő kérdés az hol lehet ilyen nőkkel ismerkedni.
2022. nov. 30. 12:42
 35/38 anonim válasza:

Az olyan nők, akik valóban az emberi értékeket keresik a férfiakban, nagy valószínűséggel nem a kocsmában, egy diszkóban fog szembejönni, sem az online társkeresőkön. Persze tisztelet a kivételnek, ezeken a helyeken is biztosan össze lehet futni normális nőkkel, de tapasztalatom szerint ez a ritkább.

Sok magányos, rendes nő van biztosan az országban bárhol, az a probléma, hogy őket nem fogjuk megtalálni sem a diszkóban, sem az online társkeresős appokban, maximum szerencsével lehet ilyen személlyel találkozni. Mint ahogy az egyik barátom is évek óta nem találta a párját, aztán elment egy rokonának az esküvőjére és ott ismerkedett meg egy nővel, akivel teljesen egy hullámhosszon vannak. Holott ő sem találta a párját 35 éves koráig... rosszabbnál rosszabbakat fogott ki, aki kihasználta, csalta, vagy csak a pénzéért kellett vagy a nő gyerekeit eltartani, este meg az exével járt össze. Szóval baromi nehéz, de nem lehetetlen párt találni.

2022. nov. 30. 13:01
 36/38 anonim válasza:
Ez igaz ,de az àtlag nőnek is a James Bond kell ,sőt soknak még az is kevés.. Aztàn mit tesz lesz az asztalra azon a bizonyos dolgon kìvül ,hàt semmit
2022. nov. 30. 13:03
 37/38 anonim válasza:

36: Én azt vettem inkább észre, hogy az "átlagon aluli" nőknek vannak inkább túlzott igényeik.

Pont az előbb említett barátom volt, akinek volt egy nője, aki mindenért megszólta, hogy mennyit eszik, miért nem ad jobban magára, miért nem ügyel az egészségére, miért nem sportol... Aztán az volt a vicc, hogy mikor beültek valahová kajálni, a nő simán befalt egy ültő helyében egy pizzát meg egy gyros talát... a gyereknél csak 40 kilóval volt kövérebb. A hálószobája olyan volt mint egy disznóól... lehetne sorolni.

2022. nov. 30. 13:08
 38/38 anonim válasza:
#37: Ebben van valami, többször is leírtam már a társkeresős tapasztalataimat. Alapból látszik rajtam, hogy viszonylag sovány vagyok, erre hájfejű csajok jelölgetnek meg, vagy némelyik bűnronda, pl. kiálló fogú, de legalább arcra szép lenne, de még az sem. Az átlagos külsejű csajok meg rám sem hederítenek, száz megjelölésből jó, ha egyet visszakapok.
2022. nov. 30. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!