30-as férfiak, melyik társkereső vált be nektek a leginkább?
Utolsó, ezt én is utálom, egy telefonhívást miért kell előre megbeszélni? Elég szánalmas ez a fontoskodás. Ha nem veszi fel később hívjon vissza. Egyszer csak elérjük egymást. Nevetséges amit csinálnak.
Egyébként hadd jegyezzem meg, az a nő aki 30 felett társat keres még rosszabb mint a 20-30 év közöttiek. Van baj a fejekben, nem akarom már részletezni, de van tapasztalatom.
Nem beszélve ezeken az oldalakon, ha már az ember eljut odáig, hogy a Facebookon, Messengeren felveszitek egymást, hogy jönnek a kamuzások ezerrel.
Azt hinné az ember, hogy mikor magán a társkereső oldalon jól elbeszélgettek, azt gondolná az ember, hogy ez jó lesz, lesz folytatás, akkor jön a feketeleves.
Gondolok itt arra, hogy direkt nem olvassák el az üzeneteidet a Messengeren, direkt nem válaszolnak, kapsz egy 1 szavas, semmitmondó választ, azt hazudják, hogy nem érnek rá, főznek, mosnak, takarítanak, akármi, teljesen mindegy mit mondanak, de mint kiderül, egész nap online vannak, postolnak, kommenteken írnak, lájkolnak mindent, de ők nem érnek rá, meg főznek...
Meg milyen jogon kérem én számon, meg vonom kétségbe azt, amit ő mond, mikor már az ember a huszadik ilyet megunja és kérdőre vonja, hogy miért hazudozik, meg miért nem beszél egyenesen, ha nem akar beszélgetni.
Ez agyrém, de tényleg. Ha nem akar annyi időt, energiát belefektetni egy ismerkedésbe, társkeresésbe, hogy naponta chateljünk egy órát, akkor még is ez milyen ismerkedés? 50 év múlva majd eljutunk oda, hogy találkozunk? Ha valaki így áll hozzá, az nem gondolja komolyan az ismerkedést. Akiben meg annyi gerinc nincs, hogy kimondja azt, hogy nem akar mégsem ismerkedni, még sem vagyok szimpatikus, ha menetközben változik rólam a véleménye, az meg őt minősíti.
27: Ezért sem ismerkedek évek óta ilyeneken. Csak élőben. Illetve a közelmúltban egyetlen próbálkozásom volt, de azt is hagytam a fenébe 2 nap után, mikor már láttam, hogy ebből úgy sem lesz semmi, pont azon okok miatt, amit leírtam előbb.
Számomra ezek az oldalak komolytalanok, legalábbis komoly kapcsolat keresésére alkalmatlanok. Ha valaki nem talál élőben párt és senki nem felel meg számára, annak oka van.
Kicsit alább kéne adni az elvárásokból, bele kéne nézniük a tükörbe, hogy ők mit tudnak adni nekünk, ha már ők olyan magas elvárással rendelkeznek egy férfi felé. Hogy X száz ezer meg milliót keressen havonta, fullos autója legyen, fullos lakása, sportos, egészséges, stb...Aztán ő dolgozik egy gyárba minimálért, nő létére 100 kiló, pattanásos, saját magára igénytelen,de még is a tökéletest keresi, mikor ő közel sem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!