Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 30-as férfiak, melyik társkere...

30-as férfiak, melyik társkereső vált be nektek a leginkább?

Figyelt kérdés
Melyik az, amelyiken átlagos vagy jóképűbb férfiként jó eséllyel lehet partnert találni rövidebb-hosszabb távra? Tinder nem annyira vált be, és fb társkeresőn is sok a kamus vagy aki csak szórakozik. Badoo meg állítólag még rosszabb. Hol érdemes még próbálkozni?
2022. okt. 9. 21:35
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:

Utolsó, ezt én is utálom, egy telefonhívást miért kell előre megbeszélni? Elég szánalmas ez a fontoskodás. Ha nem veszi fel később hívjon vissza. Egyszer csak elérjük egymást. Nevetséges amit csinálnak.

Egyébként hadd jegyezzem meg, az a nő aki 30 felett társat keres még rosszabb mint a 20-30 év közöttiek. Van baj a fejekben, nem akarom már részletezni, de van tapasztalatom.

2022. okt. 18. 23:34
 22/38 anonim válasza:
#20-21 Hàt azért mert akkor ùgy intézi hogy ne legyen ott a férj 😂😂 Hàny ilyen volt istenem 🤣 Az is egy külön faj aki rossz hàzassàgban van azt kamuzza higy vàlófélben van igen àm ezt mindenki tudja csak a pàrja nem és fent van az oldalon,mert vàrja a szőke herceget fehér lovon aki megmenti..Szànalom..Én is azt mondom hogy személyesen kell csak az meg a Home Office vilàgàban illetve egy kis introveltsàggal egybekötve igen nehéz. Sokat dolgozom azon kìvül nincs erőm eljàrni talàn ha bemegyek munkàba ott lehetne. De kezdek lemondani az egészről
2022. okt. 19. 06:32
 23/38 anonim válasza:
A 30 körüli/fölötti nők sem jobbak, mint a tinik, sőt, sokszor rosszabbak. Közülük is sokan úgy viselkednek, mintha ők tojnák a spanyolviaszt, irtó beképzeltek, válogatnak. Ugyanezt csinálják a huszonéves egyedülálló anyukák is, még ismerkedni sem hajlandók. A nők teljesen hozzászoktak ahhoz, hogy udvari bolondként bánhatnak a férfiakkal, és hogy őket kötelező piedesztálra emelni. Az átlagos nők is topmodellnek, főnyereménynek hiszik magukat, és ha egy átlagos, normális férfi próbál hozzájuk közeledni, akkor fanyalognak meg kritizálnak, és mindig találnak valami apró "hibát", ami miatt le lehet pattintani az ilyen embert. Most már kb. minden nő azt hiszi, hogy neki alanyi jogon jár Chris Hemsworth, közben meg azért ők sem annyira nagy számok, hogy megérdemeljenek egy topmodell pasit. De ha ezt megmondod nekik, akkor játsszák a sértődöttet. Amúgy a társkeresős nők elég komolyan ki tudják kezdeni a férfiak önbizalmát, az még hagyján, hogy nem válaszolnak a normális levelekre sem, csak az már elég ciki, amikor mondjuk egy két kisgyerekkel rendelkező, saját maga által is hisztisnek és féltékenykedő típusnak tartott, nem is kimondottan előnyös külsejű nő (akiről ráadásul a privát képei alapján még az is kiderül, hogy van benne egy vonóval) fanyalog rajtad, hogy ő bizony jobbra számított volna. Az ilyenek menjenek a p...ba, a mai nők nem értékelnek semmit, pedig folyamatosan sírnak, hogy a férfiak mind csak dugni akarnak, meg nem tudnak kezdeményezni, társkeresőkön is csak értékelhetetlen leveleket tudnak írni stb. A nők nem is érdemlik meg, hogy hozzájuk szóljunk, teljesen felesleges, totálisan el vannak szállva maguktól, még az előnytelenebb külsejűek is.
2022. okt. 19. 08:18
 24/38 anonim válasza:
Teljesen egyet értek, de ahogy az előbb írták, már ahhoz nincs kedvem és erőm, hogy példákat hozzak. Már komolyan mondom, szánalmat érzek a nők iránt. Mert szánalmasak. És nem, nincs kivétel. Zokni az összes.
2022. okt. 19. 13:48
 25/38 anonim válasza:
23-as! Ezt én sem tudtam volna szebben megfogalmazni. Amilyen romantikus filmek vannak mostanság jóképű pasival és nőkkel nem csodálom hogy itt a valóságban már mindenki átlag alatti akik a filmben vannak ők meg az átlagosak vagy az átlag felettiek.
2022. okt. 20. 07:21
 26/38 anonim válasza:

Nem beszélve ezeken az oldalakon, ha már az ember eljut odáig, hogy a Facebookon, Messengeren felveszitek egymást, hogy jönnek a kamuzások ezerrel.

Azt hinné az ember, hogy mikor magán a társkereső oldalon jól elbeszélgettek, azt gondolná az ember, hogy ez jó lesz, lesz folytatás, akkor jön a feketeleves.

Gondolok itt arra, hogy direkt nem olvassák el az üzeneteidet a Messengeren, direkt nem válaszolnak, kapsz egy 1 szavas, semmitmondó választ, azt hazudják, hogy nem érnek rá, főznek, mosnak, takarítanak, akármi, teljesen mindegy mit mondanak, de mint kiderül, egész nap online vannak, postolnak, kommenteken írnak, lájkolnak mindent, de ők nem érnek rá, meg főznek...

Meg milyen jogon kérem én számon, meg vonom kétségbe azt, amit ő mond, mikor már az ember a huszadik ilyet megunja és kérdőre vonja, hogy miért hazudozik, meg miért nem beszél egyenesen, ha nem akar beszélgetni.

Ez agyrém, de tényleg. Ha nem akar annyi időt, energiát belefektetni egy ismerkedésbe, társkeresésbe, hogy naponta chateljünk egy órát, akkor még is ez milyen ismerkedés? 50 év múlva majd eljutunk oda, hogy találkozunk? Ha valaki így áll hozzá, az nem gondolja komolyan az ismerkedést. Akiben meg annyi gerinc nincs, hogy kimondja azt, hogy nem akar mégsem ismerkedni, még sem vagyok szimpatikus, ha menetközben változik rólam a véleménye, az meg őt minősíti.

2022. nov. 23. 16:50
 27/38 anonim válasza:
#26 Ez3rt kell szntem személyesen próbàlkozni.. Bàr ott is volt olyan eset hogy leszólìtottam elkértem facebook messengert tök jó mondom nem kell pötyögni hogy eljussunk a messengerig erre beszéltünk 2 mondatot és eltűnt, nem vàlaszolt többet 😄😄
2022. nov. 23. 17:14
 28/38 anonim válasza:
26os. Nem is tudnak főzni.
2022. nov. 23. 17:46
 29/38 anonim válasza:

27: Ezért sem ismerkedek évek óta ilyeneken. Csak élőben. Illetve a közelmúltban egyetlen próbálkozásom volt, de azt is hagytam a fenébe 2 nap után, mikor már láttam, hogy ebből úgy sem lesz semmi, pont azon okok miatt, amit leírtam előbb.

Számomra ezek az oldalak komolytalanok, legalábbis komoly kapcsolat keresésére alkalmatlanok. Ha valaki nem talál élőben párt és senki nem felel meg számára, annak oka van.

Kicsit alább kéne adni az elvárásokból, bele kéne nézniük a tükörbe, hogy ők mit tudnak adni nekünk, ha már ők olyan magas elvárással rendelkeznek egy férfi felé. Hogy X száz ezer meg milliót keressen havonta, fullos autója legyen, fullos lakása, sportos, egészséges, stb...Aztán ő dolgozik egy gyárba minimálért, nő létére 100 kiló, pattanásos, saját magára igénytelen,de még is a tökéletest keresi, mikor ő közel sem az.

2022. nov. 23. 19:14
 30/38 anonim válasza:
#29 élőben sem fog meg senki, nem nagyon megy ez az egész nekem..elengedtem a dolgot :D
2022. nov. 23. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!