30-as férfiak, melyik társkereső vált be nektek a leginkább?
Figyelt kérdés
Melyik az, amelyiken átlagos vagy jóképűbb férfiként jó eséllyel lehet partnert találni rövidebb-hosszabb távra? Tinder nem annyira vált be, és fb társkeresőn is sok a kamus vagy aki csak szórakozik. Badoo meg állítólag még rosszabb. Hol érdemes még próbálkozni?2022. okt. 9. 21:35
1/38 anonim válasza:
Aki átlagos, az kb. mindenütt esélytelen lesz. Több társkeresőt is próbáltam már (Fb, Badoo, Csajok és pasik, Talalka.hu, Randivonal), némelyiket hosszabb ideig vagy gyakrabban használtam, másokat kevésbé, de egyformán rosszak a tapasztalataim. Ha átlagos vagy, akkor inkább élőben próbálkozz, ha teheted, neten akkor sem fog menni, ha a lelked is kiteszed.
2022. okt. 9. 22:03
2/38 anonim válasza:
Én FB társkeresőn találtam meg a párom, bár nem sok matchem lett, még kevesebb beszélgetésem (3 v. 4), de 1 éve együtt vagyunk, fél éve összeköltöztünk, nagyon szeretjük egymást.
2022. okt. 9. 22:37
3/38 anonim válasza:
Egyik sem ér semmit, ezeken a nők nem keresnek kapcsolatot. Már eleve gyanús hogy vannak sokan akik évek óta aktívan fent vannak és képtelenek normális kommunikációra. Ráuntam hogy írjak ezeknek, meg a többinek is, elő se fizetek. Akivel meg sikerül ismerkedni arra nem képes hogy telefonszámot cseréljünk, vagy messengeren beszélgessünk. Mindig van valami kifogás, messzi vagy, túl fiatal vagy, túl idős vagy, túl alacsony, túl magas, szemüveged van, gyereket akarsz, nem akarsz gyereket, stb.
Van baj a fejekben.
2022. okt. 10. 00:28
4/38 anonim válasza:
Akivel meg eddig volt randim valami hiányosság mindig volt, vagy épp úgy megsértett a fenemód őszinteségével hogy megmondtam kösz nem és fel se fogta hogy miért. Agyrém. Sok társkeresős randin vagyok túl, persze volt nem egy amiből lett huzamos ideig kapcsolat, de nem volt egyik sem igazi, nem éreztem hogy nekem rájuk lett volna szükségem, nem voltak azon a szinten hogy velük családalapításon gondolkodjak. Úgyhogy ha teheted ne neten próbálkozz.
2022. okt. 10. 00:31
5/38 anonim válasza:
Nekem is volt màr 10+ randi onlineról de egyik sem fogott meg,mindegyiknek volt valami komolyabb defektje. Főleg hogy szeretnek csalni a profilképpel, legutóbb jàrtam ìgy hogy egy szép arcú làny közelről és sminkelve volt tuti meg szinte elgurult olyan sok volt rajta.Àt sem tudtam karolni.Amivel nincs gond csak nem arra szàmìtottam.A leìràsàban meg kerekded volt :D Bennem is van hiba , és pont emiatt döntöttem úgy hogy elengedem a témàt. Max egyedül halok meg. Vagyis ameddig szüleim élnek addig kitartok utàna ha nem marad senki akkor szntem tudjàtok mi lesz..
2022. okt. 10. 05:50
6/38 anonim válasza:
Az 1-es vagyok, nekem randikig nem sikerült eljutnom, sokszor még beszélgetésekig sem. Egy rakás nőt megjelöltem mindenfelé, de kb. sehol semmi, néhányan visszajelöltek, de amikor írtam nekik, akkor 99%-ban nem reagáltak. Rengeteg a kamu, a félig (vagy addig sem) kitöltött -netán csupán egyetlen feltöltött fényképpel "büszkélkedő" - adatlap, és azon az egy fényképen is csak egy nagy fej látszik. Így aztán még kiindulópontod sincs, hogy mivel kapcsolatban írj a nőknek, de azért elvárják, hogy egyedi és frappáns levéllel indíts. Volt, hogy egyedülálló anyukának írtam egy normális, érdeklődő üzenetet, de még arra sem méltatott, hogy válaszoljon, csak egy rendszerüzenet jött, hogy X. Y. nem akar veled beszélgetni. Sokan közülük elő sem fizetnek semmire, én meg költöm a pénzemet, de hiába. Semmilyen normális, értelmes levélre sem válaszolnak, de panaszkodnak, hogy a férfiak zöme csak dugni akar, meg hogy a kapott levelek nagy része értékelhetetlen és minősíthetetlen. Egyébként sajnos tényleg az van máshol is, amit mások írtak, a nőknek mindig van valami kifogásuk, hogy miért nem vagy elég jó nekik, holott előtte sírnak-rínak, hogy ők senkinek sem kellenek, nekik elég lenne egy átlagos külsejű, rendes faszi.
2022. okt. 10. 08:49
7/38 anonim válasza:
Itt igyekszem barátot, társat keresni. A barátkozásból talán lesz valami végre.
2022. okt. 10. 18:46
8/38 Noren1989 válasza:
Leginkàbb a gyk.
Mondom a statot:
Gyk: 2pàrkapcsolat, 4szexpartner, 8+ randipartner
Badoo: 2pàrkapcsolat, 3randipartner
Tinder: 0-0
Való élet: 3pàrkapcsolat, 0randipartner
2022. okt. 11. 06:36
9/38 anonim válasza:
Tegnap esti eset: Badoo-n találtam egy csajt, meg volt adva az instája. Ott írtam neki, csodák csodájára válaszolt (egyébként instán nincs olyan profilképem, ami alapján azonosítani lehetne engem, nem is igazán használom). Elkezdtünk beszélgetni, hát nem volt különösebben intelligens, és kiderült, hogy van két kisgyereke, ráadásus hisztis és féltékeny természet is. Küldtem neki képet magamról, erre elkezdett fanyalogni. Megírtam neki, hogy azért ő sem olyan nagy szám, és hogy röhej, hogy a hozzá hasonló csajok is azt hiszik, hogy alanyi jogon jár nekik a tökéletes faszi. Aztán hozzátettem, hogy a két gyerek miatt sem nagyon lesz kapós, végül letiltottam a p...ba. Régebben innen még legalább egy-két találkozó összejött, mostanában már semmi, máshonnan még randik sem jöttek össze, igaz, nem is vagyok nagyon lelkes, főleg a fentiekhez hasonló tapasztalatok után. Minek pazaroljam az időmet és a pénzemet a nagy semmire?
2022. okt. 11. 07:42
10/38 anonim válasza:
3-as tökéletesen leírta a lényeget. Annyival egészíteném ki hogy a nők sok romantikus filmet néznek amiben öltönyös és tökéletesen kinéző pasik vannak és a nők az ilyen pasikat próbálnák itt élőben is keresni és a társkereső oldalakon. Ilyen torz valóság képzeletet okozott nekik a sok romantikus film így nekik ezek a pasik lettek átlagosak mi meg akik nem úgy nézünk ki átlag alattiak vagyunk. Sajnálom hogy normális 22-éves férfiként nem lesz nőm ha csak nem úgy fogok öltözködni mint a romantikus filmekben a pasik de egy konyhai dolgozón biztos nem öltöny lesz meg nyakkendő és izmos kockahasas férfi test hanem átlagos és kissé pocakos férfi test. Utóbbi az átlag alatti előbbi meg az átlagos a kérdés már az hogy ki az átlagfeletti? Adonisz meg a Chad kinézet?
2022. okt. 11. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!