Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 30-as férfiak, melyik társkere...

30-as férfiak, melyik társkereső vált be nektek a leginkább?

Figyelt kérdés
Melyik az, amelyiken átlagos vagy jóképűbb férfiként jó eséllyel lehet partnert találni rövidebb-hosszabb távra? Tinder nem annyira vált be, és fb társkeresőn is sok a kamus vagy aki csak szórakozik. Badoo meg állítólag még rosszabb. Hol érdemes még próbálkozni?
2022. okt. 9. 21:35
1 2 3 4
 11/38 GFman válasza:
Leginkább egyik sem!A Tinder olyan volt, hogy ennyire erővel kb. lottózhattam is volna!Műtermi, fotós, szétsminkelt képek egy csomó nőnél! Minden 2-3. profilon pálmafák, piramisok, felhőkarcolók a háttérben, lovagol(mármint lovon, a 4 lábún), kajakozik, szelfik a fitneszterem tükrében...Az a túl szép, hogy elhidd kategória!Ha olyan jó nők, mint amit mutatnak kifelé magukról, akkor mi a tökömet keresnek egy harmadrangú internetes társkeresőn?Én legalábbis erre gondoltam mindig. A másik, amin mindig kiakadtam, az a " ha csak egy éjszakás kalandot keresel, meg csak sex-re kellek akkor ne is próbálkozz, minden pasi olyan" duma! Miből gondolja azt, hogy Ő egyáltalán úgy néz ki, hogy bárki meg akarna reszelni? A másik a beszélgetés, 30 feletti csajokkal kb. így nézett ki: "Aha, Persze, Nem, Nekem is, Dehogy" válaszok, az összetett mondatok sem sikerültek nekik, és volt aki tanárnő volt! Kb. ennyit sikerült megtapasztalni, meg a felesleges időpocséklást!
2022. okt. 12. 15:06
 12/38 anonim válasza:

Ugyanez a véleményem utolsó. Hasonló kérdések vetődtek fel bennem is.

De instára is felkapaszkodnak ezek. Nekem sok kedvem nincs nézni őket. Normális nőt akarok, nem kirakatbábut.

2022. okt. 12. 15:13
 13/38 anonim válasza:
11-es jogos az észrevételed. Én nekem szakács végzettségem van de kisegítőként dolgozok egy Budapesti konyhán de én sokkal összetettebb mondatokat tudtam megfogalmazni mint némelyik ELTE-re járt nő. Ezek szerint nem a végzettség meg a diploma teszi az embert, erre tökéletes példa a Parlament. Csomó magasan végzett politikus van bent és csak marakodni tudnak mint az óvodások és valamelyiknek annyi volt a szókincse hogy CÖF CÖF CÖF. Ezek után nem csodálkozok hogy én mint szakács végzettséggel rendelkező ember jobban megtudok fogalmazni mondatokat de én sem vagyok tökéletes. Legtöbb nő csak 1 mondatos vagy 1 szavas választ tud adni, utána meg megunja veled a beszélgetést hiszen állandóan van matchje és lesz nálad jobb jelentkező is, de luxusban élő nők amúgy azért használják a társkereső oldalakat hogy még jobban felhívják magukra a figyelmet egyrészt, másrészt pedig hogy az egó szintjüket növeljék a csillagos egekig vagy még azon is túl! Röviden több figyelemre vágynak, azért is van az hogy csomó ilyen álom nőnél ott az instagram elérhetőség is hiszen követő kell nekik!
2022. okt. 12. 16:39
 14/38 GFman válasza:

Ha az előzőeket félretesszük és a működést nézzük, akkor nekem a következők voltak.

Tinder: Semmi eredmény, olyan érzésem volt, hogy csak kirakatba akarják magukat tenni a Nők. Lájkok voltak, de pár nem sok.

Randivonal, Cronos: Full fizetősek, prémium nélkül semmit nem tudsz kezdeni. A keresőjük jó, elég sok mindenre lehet szűrni.Az előfizetést automatikus megújítja, ha lejár, erre figyelni kell, különben leszedheti a bankkártyáról a pénzt.

Csajok és pasik:Nekem alig dobott be valamit, 50 km-es körzetben szinte sosem volt fent senki, pedig van benne chat.Ha egy ideig nem léptem be, akkor jöttek a jelölések, érdekes mód top 10-es cicababáktól, amik szerintem kamu profilok.Gondolom azért, hogy vegyek előfizetést.

Párom.hu: Még talán ez a legjobb! 7 db ingyen levél minden hónapban, jó a keresője és normális profilok vannak fent.

Badoo: Régebben tudtam írni 1-2 Nőnek, de utána már azt sem!Valaki azt írta egy fórumon, hogy kategorizálja a csajokat, akinek kelendőbb a profilja, arra csak előfizetéssel tudsz írni, kéri a kreditet.Tényleg belefutottam ilyenbe, konkrétan kiírta az oldal, hogy neki csak kreditért lehet.Újabban már nem lehetett senkire sem írni,mindegy hogy nézett ki, hány éves volt.De lehet csak én fogtam ki sorban az ilyeneket.

2022. okt. 12. 20:22
 15/38 anonim válasza:
14-es válaszoló! Jól bemutattad a legnépszerűbb társkereső oldalakat de ezek az oldalak nem sokat érnek 2022-ben. Itt olvastam pár kérdés alatt válaszban hogy az online társkeresés 2015 vagy 2018 után végleg meghalt. Szerintem most már csak egó növelés megy ezeken az oldalakon meg instagram követőgyűjtés. Aki komolyan használná azt meg kutyába sem nézik. Az meg hogy kamu profilokkal akarnak az emberekből pénzt kicsikarni úgyhogy nőnk sem lesz de még pénzünk sem én így bátran kimerem jelenteni hogy a társkereső oldalak a legális bűnszervezet tagjai!
2022. okt. 13. 07:06
 16/38 anonim válasza:
Annyira jól esik a lelkemnek olvasni ezeket a hozzászólásokat. Eddig azt hittem hogy én vagyok csak ezekkel egyedül. :)
2022. okt. 13. 07:30
 17/38 anonim válasza:
Nem akarok senkit megbántani, de azért a nők is tehetnek erről. Ez nem pusztán a társkereső oldalak hibája.
2022. okt. 13. 09:06
 18/38 anonim válasza:
17-es! Hát persze de a legtöbb férfi is hiszen a legtöbben a péniszükkel és a trágár stílusukkal próbálnának ismerkedni. Ezek után nem csodálom hogy a nők távolságtartóbbak lettek a normális pasikkal is szemben és csak azokat méltatják válaszra akik az átlagnál jobban néznek ki. Nők is hibásak de mi férfiak is. Már a teltebb nők is annyi nyalást kapnak a pasiktól hogy már vékony és csinos modell nőnek képzelik magukat akkor a valóban top 10-es modell Tinderes pálmafás csajok mennyi nyalást kaphatnak? Társkereső oldalak a nőknek még működnek valamennyire csak a sok nő a szellemi korlátoltsága miatt (tisztelet a kivételnek mielőtt ócsárolás lenne) nem tudják megfelelően használni az oldalakat és intelligensen kiszűrni a vállalható pasikat. Mi pasik meg szívesen ismerkednénk de nekünk a heti pár db matchből kell válogatnunk és a legtöbb sajnos olyan hogy a szexuális fantáziánk sajnos nem indul be mert külsőre nem az eseteink. Mi nekünk átlagos vagy az alatti férfiaknak 2022-ben végleg meghalt az online társkeresés. Maradtak a felső 20% akiknek még talán használható de ők sem kapnak annyi matchet mint egy nő. Egy kövér nőnek fogadjunk több matche lesz mint egy kövér férfinak. Én megjegyzem kissé pocakos vagyok de már a kutyának sem kellek és az oldal ez miatt mert nem vagyok fizetős tag tutira a legutolsó helyre rangsorolt azaz mintha nem is léteznék. Ilyen az online társkeresés vagy ahogyan én nevezem foskeresés!
2022. okt. 13. 09:46
 19/38 anonim válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1054..

Itt az egyik legnagyobb pénzlehúzó társkereső oldalnak nevezett bűnszervezetet merik pozitív hangnemben reklámozni. A világ megérett a pusztulásra! :(

2022. okt. 14. 16:11
 20/38 anonim válasza:

28 éves vagyok, elmondom, velem mi volt nagyvonalakban.

Kipróbáltam nagyon sok társkeresőt, Badoo, Tinder, Love.hu, Twoo, Randivonal, Bumble stb. Tinderen összejött 3 kaland, és ezeken kívül 2 randi. A többiek már leírták előttem a fő problémát, a netes társkeresés halott. Ez a '90-es és 2000-2005-ös években élte fénykorát, mert akkor, mondhatni, volt benne érték. Nem egónövelésre használta az ember, hanem arra, hogy hazaért a melóból, megfőzött, eltakarított, és nap végén felnézett ide. Mondanom sem kell, ekkor már szinte semmilyen közösségi oldal nem létezett.

Én a huszonéves korosztályról teljesen letettem, agyilag zokni az összes, már bocsánat. A 30+ korosztályban nézelődöm, de a nők ugye ritkán akarnak fiatalabb partnert. Persze volt, hogy a Tinder összedobott idősebb nővel, meg is beszéltük a randit, majd, gondoltam, felhívom. Erre írt, hogy azért nem vette fel, mert nem mondtam, hogy hívni fogom. Többet nem írt. Egyszerűen tényleg nem értem, mi a fészkes fenére van szükségük a nőknek.

Csak magamból indulok ki, nem tartom magam csúnya gyereknek, van kiállásom, egészséges önbizalmam, edzek rendszeresen, egészségesen élek, most veszek házat, és írok egy könyvet. Ha ez nem elég, akkor mi kell?

Nincs mese, srácok, személyesen kell ismerkedni.

2022. okt. 18. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!