30-as férfiak, melyik társkereső vált be nektek a leginkább?
Ugyanez a véleményem utolsó. Hasonló kérdések vetődtek fel bennem is.
De instára is felkapaszkodnak ezek. Nekem sok kedvem nincs nézni őket. Normális nőt akarok, nem kirakatbábut.
Ha az előzőeket félretesszük és a működést nézzük, akkor nekem a következők voltak.
Tinder: Semmi eredmény, olyan érzésem volt, hogy csak kirakatba akarják magukat tenni a Nők. Lájkok voltak, de pár nem sok.
Randivonal, Cronos: Full fizetősek, prémium nélkül semmit nem tudsz kezdeni. A keresőjük jó, elég sok mindenre lehet szűrni.Az előfizetést automatikus megújítja, ha lejár, erre figyelni kell, különben leszedheti a bankkártyáról a pénzt.
Csajok és pasik:Nekem alig dobott be valamit, 50 km-es körzetben szinte sosem volt fent senki, pedig van benne chat.Ha egy ideig nem léptem be, akkor jöttek a jelölések, érdekes mód top 10-es cicababáktól, amik szerintem kamu profilok.Gondolom azért, hogy vegyek előfizetést.
Párom.hu: Még talán ez a legjobb! 7 db ingyen levél minden hónapban, jó a keresője és normális profilok vannak fent.
Badoo: Régebben tudtam írni 1-2 Nőnek, de utána már azt sem!Valaki azt írta egy fórumon, hogy kategorizálja a csajokat, akinek kelendőbb a profilja, arra csak előfizetéssel tudsz írni, kéri a kreditet.Tényleg belefutottam ilyenbe, konkrétan kiírta az oldal, hogy neki csak kreditért lehet.Újabban már nem lehetett senkire sem írni,mindegy hogy nézett ki, hány éves volt.De lehet csak én fogtam ki sorban az ilyeneket.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1054..
Itt az egyik legnagyobb pénzlehúzó társkereső oldalnak nevezett bűnszervezetet merik pozitív hangnemben reklámozni. A világ megérett a pusztulásra! :(
28 éves vagyok, elmondom, velem mi volt nagyvonalakban.
Kipróbáltam nagyon sok társkeresőt, Badoo, Tinder, Love.hu, Twoo, Randivonal, Bumble stb. Tinderen összejött 3 kaland, és ezeken kívül 2 randi. A többiek már leírták előttem a fő problémát, a netes társkeresés halott. Ez a '90-es és 2000-2005-ös években élte fénykorát, mert akkor, mondhatni, volt benne érték. Nem egónövelésre használta az ember, hanem arra, hogy hazaért a melóból, megfőzött, eltakarított, és nap végén felnézett ide. Mondanom sem kell, ekkor már szinte semmilyen közösségi oldal nem létezett.
Én a huszonéves korosztályról teljesen letettem, agyilag zokni az összes, már bocsánat. A 30+ korosztályban nézelődöm, de a nők ugye ritkán akarnak fiatalabb partnert. Persze volt, hogy a Tinder összedobott idősebb nővel, meg is beszéltük a randit, majd, gondoltam, felhívom. Erre írt, hogy azért nem vette fel, mert nem mondtam, hogy hívni fogom. Többet nem írt. Egyszerűen tényleg nem értem, mi a fészkes fenére van szükségük a nőknek.
Csak magamból indulok ki, nem tartom magam csúnya gyereknek, van kiállásom, egészséges önbizalmam, edzek rendszeresen, egészségesen élek, most veszek házat, és írok egy könyvet. Ha ez nem elég, akkor mi kell?
Nincs mese, srácok, személyesen kell ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!