A munkám miatt a Tinderen ismerkedem. A környezetem szerint helyes srác vagyok, művelt, jó megjelenésű, nagyon kommunatív, viszont roma származású, és a tinderen nincs matchem a magyar lányokkal, inkább külföldiekkel. Ennyire gáz ha valaki roma?
Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 20:03
1/4 anonim válasza:
Nem gáz, de sok az előítélet az emberekben, ezért nem a legjobb felület erre a Tinder. Lehetsz okos, művelt, jó kiállású, ha a képeid alapján egy másik réteghez társítanak, akik sajnos nem az intelligenciájukról híresek. Lehet ha élőben elkezdesz beszélgetni valakivel, akkor látja, hogy normális ember vagy normális értékrenddel, de a Tinderen egyből balra húzott volna, mert nem ilyennek képzel el.
2022. aug. 11. 20:32
2/4 A kérdező kommentje:
És lányok! Akik rendszeresen tindereznek... mikor jó, és mikor rossz egy fotó? Mi a cél? Mit tükrözzünk? Mit szeretnétek látni? Amennyiben lehet, olyan lány válaszoljon aki rendszeresen tinderezik, és önmagát vonzónak találja, vagy a környezete annak tartja
2022. aug. 11. 20:47
3/4 anonim válasza:
Nincs rossz es jo foto
Lenyeg hogy szep vagy-e vagy sem
En csinalhatok magamrol 5000 fotot akkor se leszek szép
2022. aug. 11. 21:48
4/4 anonim válasza:
Nem gáz, viszont jobb, ha elővigyázatosak az emberek, én se jönnék össze semmilyen félig-teljesen roma szerzettel, szerintem ez teljesen normális.
2022. aug. 12. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!