Ha a Tinderen egyre több csajnak ki van írva bemutatkozásnál hogy milyen magasság alatt ne húzza jobbra őket egy pasi, mekkora felháborodás lenne ha a pasik elkezdenék kiírogatni hogy hány kiló alatt ne húzzák őket jobbra ha lehet?
Teljesen jogos amit írsz. Sőt extrán jogos, a magasságon nem lehet változtatni de a testsúlyon igen.
Attól még továbbra is válogatni fognak a csajok testmagasság alapján, mert megtehetik. Ha 175cm alatt vagy, szívás.
Szerintem kifejezetten hasznos hogy kiírják, bár nem keresek már rég párt szerencsére de emlékszem hogy voltak kellemetlen felismerések mindkét irányba - én 179cm magas vagyok, volt olyan lány akivel tök jót dumáltunk, tetszettünk egymásnak képeken, de nem beszéltünk a magasságunkról... aztán élőben kiderült hogy magasabb nálam vagy 4 centivel + magassarkút húzott úgyhogy volt az még több is akkor. Haverok lettünk amúgy, de már azon a randin megbeszéltük hogy sajnos egyikünknek sem imponál hogy ő a magasabb.
Aztán fordítva meg volt olyan hogy "ügyesen fotózott", és biztos vagyok benne hogy valami csalafinta módon soványított képekkel mutatkozott be egy lány, találkoztunk, hát alapból nekem nem a sovány lányok tetszenek, hanem a nőiesek, maximum picit teltek, de ő nem a nőiesen telt kategória volt ahogy a képeken tűnt hanem rendesen kövér.
Ha ezt mind előre tudtuk volna, nem pazaroltuk volna egymás idejét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!