Ha a Tinderen egyre több csajnak ki van írva bemutatkozásnál hogy milyen magasság alatt ne húzza jobbra őket egy pasi, mekkora felháborodás lenne ha a pasik elkezdenék kiírogatni hogy hány kiló alatt ne húzzák őket jobbra ha lehet?
Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 09:54
11/13 anonim válasza:
Ha nem tisztázza az elején, hanem elkezdtek beszélgetni és akkor hajt el, akkor meg azért gonosz szemét ribi, mi?
2022. aug. 13. 10:25
12/13 anonim válasza:
Kapja csak meg a higanyszàl pasijàt az ilyen :D
2022. aug. 13. 10:34
13/13 anonim válasza:
Szia! Én 16 vagyok és 180cm, de nem írtam ki, eléggé látszott a képeimen hogy nagyon hosszú a lábam karom mégsem figyelték hogy magas lehetek, jól meg is szívtam mert minden fiú akivel beszéltem, (idősebbek voltak nálam tehát már nem nőnek) alacsonyabb volt nálam. Én nem háborodnék fel, ha a férfiak kiírják hány kg alatt kell lennem, viszont ha 160cm-es nő 60 kg, az egészen máshogy fog kinézni, mint én 180/60-ason :D Ízlések és pofonok.
2022. aug. 14. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!