A Tinderen másnak is hosszadalmas idő volt a fiók felülvizsgálata? Pedig azt írja pár perc, de már egy napja nem nyitják meg nekem.
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 09:09
1/4 anonim válasza:
Milyen felülvizsgálat?
2022. jún. 10. 09:49
2/4 A kérdező kommentje:
Már 3 napja aktívan fent vagyok, és egyszer csak jött ez a felülvizsgálat. Kért 2 db szelfit a telefon kameráján keresztül, és azóta zárolva vagyok. Nem tudok belépni.
2022. jún. 10. 10:02
3/4 anonim válasza:
Megcsináltad és nem fogadta el?
2022. jún. 10. 10:03
4/4 Airhorn válasza:
Nálam is ez a probléma lépett fel. Meg akartam nyitni egy ablakot a tinderen belül, majd kérte, hogy igazoljam nem e vagyok robot, amit meg is csináltam és hirtelen zárolta a fiókom. Felülvizsgálatot kért és ugyan úgy két szelfit kellet küldjek magamról, hogy hitelesítsem a fiókom. Már egy órája nem történt semmi visszaigazolás, de olvastam olyanról is, hogy valakinek napokig nem történt semmi ezzel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok en magam is, hogy egyáltalán lesz e ilyenkor visszajelzés és kb meddig tart a vizsgálat
aug. 22. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!