Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Komolyan, miért nem lehet...

Komolyan, miért nem lehet normális pasit találni manapság?

Figyelt kérdés
Alapvetően egyáltalán nem gondolom, hogy hatalmasak lennének az igényeim. Kis tini korom óta kaptam a dicséreteket, hogy milyen szép lány vagyok és majd sorba fognak értem állni a fiúk, én meg naívan hittem is ebben. Azt nemértem, hogy én magamat sem látom rondának, figyelek az alkatomra is, és nemhogy kapcsolatig, de gyakorlatilag egy komolyabb randiig sem jutottam soha! Azok a srácok, akik tényleg néznek is ki valahogy, ők általában legfeljebb megfektetni akarnak valakit, én meg bocsánat, de ennél picit többre tartom magam. Az meg, hogy az olyan srácokat akik külsőre a béka feneke alatt vannak visszautasítok, az szerintem nem probléma és azért nem is akarom ennyire leadni. De tényleg, középsuli végéig úgy voltam vele, hogy nem volt szerencsém, sok osztálytársamnak már kapcsolata volt, elhívták őket randizni, nekem meg ott sem jött össze semmi, gyakorlatilag levegőnek voltam nézve. Eltelt azóta közel 2 év és semmivel nem vagyok előrébb, semmi másra nem vágyom, csak egy átlagos kinézetű srácra, akinek helyén vannak a belső értékei, tényleg ennyire nehéz ez manapság?

2022. jún. 6. 18:21
1 2 3 4 5
 41/47 anonim válasza:
Nem értem az ilyen jellegű kérdéseket.
2022. jún. 14. 13:12
 42/47 anonim válasza:
Lehet te is az a lány vagy, amilyen szintre bizonyos emberek már nem sülyednek. :D
2022. jún. 14. 13:50
 43/47 anonim válasza:
Nem tudom, itt sok érett csajtól, akik nem találnak normális pasit itt chatbe egy kérdésre is annyit írnak, hogy igen, nem, sok minden, kifejteni meg nem fogják, nos ez nem érett, hanem nem tudom mit várnak.
2022. jún. 14. 13:57
 44/47 anonim válasza:
Egy átlag férfihoz egy nőnek fel kell nőnie agyban és lélekben, nem elég átlépni a 18at, de sokszor 30 felett is van mit tanulni.
2022. jún. 14. 15:27
 45/47 anonim válasza:
Általában amelyik nő kiemeli hogy érett, ott nekem megjelenik sok ??? jel, általában be is igazolódik. Persze én is azt mondom mindig, hogy hülye vagyok, szóval őket se hibáztathatom a ferdítésért :D
2022. jún. 14. 22:57
 46/47 anonim válasza:

Kedves kérdező.

Tudod a férfi, olyan amilyen. Ha nem szép arcúra teremtődött, hááát így járt, de elfogadja.

Nőknél viszont, azért eléggé más a helyzet.

Megteremtették őket.

Van szemöldökük. Kiszedetik, újra rajzolják. Van körmük, műköröm.

Van mellük nem jó, szilikon. Hajszín, átfesti.Tökéletlen arcbőr púder stb.

Azért itt szerintem óriási különbségek vannak.

Elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok. Persze, fontos a külső ez nem is kérdés. Azt látod, bárhová mész, vele jelensz meg, látják. Nyilván, mindenki igyekszik leszűkíteni a kört.

Az idő előrehaladtával ezek a külső értékek egyre elhalványulnak.

nov. 29. 08:21
 47/47 anonim válasza:
Manapság már minden a külsőségekre épül, aztán mikor rájöttök hogy a csodálatos álompasi nem jó, szidjátok a férfiakat. Nézzen mindenki tükörbe és gondolkozzon el azon hogy a lenézett, lesajnált "aranyos" férfiak talán sokkal többet tudnak nyújtani egy párkapcsolatban, házasságban, életben... na meg az ágyban.
nov. 29. 12:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!