Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Komolyan, miért nem lehet...

Komolyan, miért nem lehet normális pasit találni manapság?

Figyelt kérdés
Alapvetően egyáltalán nem gondolom, hogy hatalmasak lennének az igényeim. Kis tini korom óta kaptam a dicséreteket, hogy milyen szép lány vagyok és majd sorba fognak értem állni a fiúk, én meg naívan hittem is ebben. Azt nemértem, hogy én magamat sem látom rondának, figyelek az alkatomra is, és nemhogy kapcsolatig, de gyakorlatilag egy komolyabb randiig sem jutottam soha! Azok a srácok, akik tényleg néznek is ki valahogy, ők általában legfeljebb megfektetni akarnak valakit, én meg bocsánat, de ennél picit többre tartom magam. Az meg, hogy az olyan srácokat akik külsőre a béka feneke alatt vannak visszautasítok, az szerintem nem probléma és azért nem is akarom ennyire leadni. De tényleg, középsuli végéig úgy voltam vele, hogy nem volt szerencsém, sok osztálytársamnak már kapcsolata volt, elhívták őket randizni, nekem meg ott sem jött össze semmi, gyakorlatilag levegőnek voltam nézve. Eltelt azóta közel 2 év és semmivel nem vagyok előrébb, semmi másra nem vágyom, csak egy átlagos kinézetű srácra, akinek helyén vannak a belső értékei, tényleg ennyire nehéz ez manapság?

2022. jún. 6. 18:21
1 2 3 4 5
 31/47 anonim válasza:

Elárulom: lehet.

De nem neked.

2022. jún. 7. 23:36
 32/47 anonim válasza:
Hát mert a hagyj itt te is, a nem illünk össze, most egy hétig veled írok, aztán lekoptatlak stílusok sem nyerőek, nem tudom te milyen vagy, lehet azt érezteted a pasikkal, hogy egyszer férfinak nézed őket máskor meg egy hülye kisgyereknek?
2022. jún. 7. 23:44
 33/47 Á.Zoli válasza:

A párkapcsolat nehéz dolog. Teljesen magamra ismertem a leírtak alapján.

Veled is van némi probléma, ha hasonló helyzetben vagy, mint én voltam.

Helyes sportos srác voltam mindig is.

Miért kínlódtam még is...

-Nem a megfelelő emberek vettek körül.

-Volt egy elképzelt típus, akire vágytam és ilyen nem volt a baráti körben, ha volt is, évek óta foglalt volt.

-Keress új helyeket, esetleg társkeresőn próbálj beszélgetni.

-Legyél kicsit nyitottabb, ami nehéz néha.

-Flörtölj olyanokkal, akik tetszenek.

-Mosolyogj sokat!! Ez nagyon fontos!

-Legtöbbször a pozitív kisugárzás fél nyereség.

-Legyen rendbe a lelked.

Amikor elindultam ebbe az irányba, kinyílt a világ előttem is.

Sok szerencsét kívánok. Ne add alább az elképzeléseidet. Vonzd be a vágyaidat!!! 🤞👍😊

2022. jún. 8. 06:02
 34/47 anonim válasza:

#33.) - "Ne add alább az elképzeléseidet. Vonzd be a vágyaidat"

😁 😆 😅 😂 🤣 😁 😆 😅 😂 🤣 😁 😆 😅 😂 🤣

2022. jún. 8. 21:01
 35/47 anonim válasza:
Inkább nézzétek a vihart depis banda xD
2022. jún. 8. 21:45
 36/47 anonim válasza:
Komolyan miért nem lehet normális nőt találni manapság?
2022. jún. 9. 12:41
 37/47 anonim válasza:
36. Ugye?
2022. jún. 9. 12:43
 38/47 anonim válasza:
Tudod a szépség relatív.
2022. jún. 10. 23:05
 39/47 anonim válasza:

Mert nagyjából 30on túl érnek be.

Csak akkor vagy házas/tartós és erős kapcsolatban él, vagy elválik és keresi a helyét a világban.

Ugye mondanom se kell, hogy egyik verzio se opció Nektek, drága hölgyek.

2022. jún. 10. 23:09
 40/47 anonim válasza:
Egy pasi nem nő fel, azok a nők, kis butus.
2022. jún. 11. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!