Komolyan, miért nem lehet normális pasit találni manapság?
"Egy normális férfi szerény, egyszerű de nagyszerű csajt keres aki a szexen kívül tudja mi kell egy férfinak. Pl kaja az asztalon, tiszta lakás, lehetőség vele a családalapításra."
Hm, ilyen elvárások mellett ugye a szex-nincs-a-nászéjszakáig nem gond?
Hát azért itt van gond a kérdezővel is meg néhány válaszolóval is.
Nem ocsmányozhatsz le csak úgy valakit,azért mert nem tetszik neked,"nem üti meg a mércédet".
A szépség mulandó,persze értem hogy muszáj vonzódni külsőleg is valakihez,fontos,de ha egyenlőre így beszélsz másokról,ne is számíts másra.
KÉRDEZŐ !
.
A TE ÉRTÉKRENDED/SZEMÉLYISÉGED - az OCSMÁNY !
Nem az emberek...
Persze, hogy nem állnék le veled, se a többi jóképű pasi...
Ilyen nőre biztos, hogy nem alapoznék...
Kicsit harciasra sikerültek a válaszok.
Megpróbálok válszolni a kérdésre. A normális pasik nem tüntek el, ugyanúgy ott vannak mindenhol, mint eddig. Ha te nem találkozol velük, akkor az nem a férfiak vagy a világ hibája, hanem egyedül csakis a te hibád. (ez kb olyan lenne, mintha én a nőket kezdeném szidni azért, mert nem elég jók nekem)
Biztos szép és értékes vagy, és biztos összejössz a hozzád valóval.
"Én is szépnek tartom magam"
Igen, ez csak egy dolog. Molnár Krisztián meg tehetséges videósnak gondolja magát.
"anyámék annak tartottak/tartanak"
Nyilván.
"bőven megütöm az átlagos kinézetű pasik szintjét"
Szerinted.
"Hm, ilyen elvárások mellett ugye a szex-nincs-a-nászéjszakáig nem gond?"
Ez már kicsit más téma. Megvan erről is a véleményem. :) De hogy válaszoljak is neked, elég nagy gond. Az elvárásaim nem tükrözik a házasság előtt nincs szex dolgot. Nem értem a problémád.
Sajnálom, de mi fiúk perverzek vagyunk, ilyen ez, a szépség meg relatív, nyilván mi se jövünk össze olyannal aki nem jön be nekünk, meg olyannal se akik nagyon mások, de olyat keress akivel kijössz és be is jön, ne valami pótlékot :D
23/f
Hát figyi, a normális pasiknak megtanitják a lányok, hogy nem éri meg korrektnek lenni a lányokkal mert ebből nem kapsz vissza semmit.
Lányt komoly és őszinte kapcsolatra még nehezebb találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!