Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Komolyan, miért nem lehet...

Komolyan, miért nem lehet normális pasit találni manapság?

Figyelt kérdés
Alapvetően egyáltalán nem gondolom, hogy hatalmasak lennének az igényeim. Kis tini korom óta kaptam a dicséreteket, hogy milyen szép lány vagyok és majd sorba fognak értem állni a fiúk, én meg naívan hittem is ebben. Azt nemértem, hogy én magamat sem látom rondának, figyelek az alkatomra is, és nemhogy kapcsolatig, de gyakorlatilag egy komolyabb randiig sem jutottam soha! Azok a srácok, akik tényleg néznek is ki valahogy, ők általában legfeljebb megfektetni akarnak valakit, én meg bocsánat, de ennél picit többre tartom magam. Az meg, hogy az olyan srácokat akik külsőre a béka feneke alatt vannak visszautasítok, az szerintem nem probléma és azért nem is akarom ennyire leadni. De tényleg, középsuli végéig úgy voltam vele, hogy nem volt szerencsém, sok osztálytársamnak már kapcsolata volt, elhívták őket randizni, nekem meg ott sem jött össze semmi, gyakorlatilag levegőnek voltam nézve. Eltelt azóta közel 2 év és semmivel nem vagyok előrébb, semmi másra nem vágyom, csak egy átlagos kinézetű srácra, akinek helyén vannak a belső értékei, tényleg ennyire nehéz ez manapság?

2022. jún. 6. 18:21
1 2 3 4 5
 21/47 anonim válasza:

"Egy normális férfi szerény, egyszerű de nagyszerű csajt keres aki a szexen kívül tudja mi kell egy férfinak. Pl kaja az asztalon, tiszta lakás, lehetőség vele a családalapításra."

Hm, ilyen elvárások mellett ugye a szex-nincs-a-nászéjszakáig nem gond?

2022. jún. 7. 02:27
 22/47 anonim válasza:

Hát azért itt van gond a kérdezővel is meg néhány válaszolóval is.

Nem ocsmányozhatsz le csak úgy valakit,azért mert nem tetszik neked,"nem üti meg a mércédet".

A szépség mulandó,persze értem hogy muszáj vonzódni külsőleg is valakihez,fontos,de ha egyenlőre így beszélsz másokról,ne is számíts másra.

2022. jún. 7. 08:57
 23/47 anonim válasza:
Egyetértek az utsóval. Nem mondunk ilyet emberre, hogy ocsmány. Nincs ocsmány ember. Viszont olyan van ki belül rohad. Válogasd meg a szavaid kislány.
2022. jún. 7. 11:02
 24/47 anonim válasza:

KÉRDEZŐ !

.

A TE ÉRTÉKRENDED/SZEMÉLYISÉGED - az OCSMÁNY !

Nem az emberek...

Persze, hogy nem állnék le veled, se a többi jóképű pasi...

Ilyen nőre biztos, hogy nem alapoznék...

2022. jún. 7. 11:16
 25/47 anonim válasza:

Kicsit harciasra sikerültek a válaszok.

Megpróbálok válszolni a kérdésre. A normális pasik nem tüntek el, ugyanúgy ott vannak mindenhol, mint eddig. Ha te nem találkozol velük, akkor az nem a férfiak vagy a világ hibája, hanem egyedül csakis a te hibád. (ez kb olyan lenne, mintha én a nőket kezdeném szidni azért, mert nem elég jók nekem)

Biztos szép és értékes vagy, és biztos összejössz a hozzád valóval.

2022. jún. 7. 16:53
 26/47 anonim válasza:

"Én is szépnek tartom magam"

Igen, ez csak egy dolog. Molnár Krisztián meg tehetséges videósnak gondolja magát.

"anyámék annak tartottak/tartanak"

Nyilván.

"bőven megütöm az átlagos kinézetű pasik szintjét"

Szerinted.

2022. jún. 7. 16:58
 27/47 anonim válasza:

"Hm, ilyen elvárások mellett ugye a szex-nincs-a-nászéjszakáig nem gond?"

Ez már kicsit más téma. Megvan erről is a véleményem. :) De hogy válaszoljak is neked, elég nagy gond. Az elvárásaim nem tükrözik a házasság előtt nincs szex dolgot. Nem értem a problémád.

2022. jún. 7. 21:53
 28/47 anonim válasza:

Sajnálom, de mi fiúk perverzek vagyunk, ilyen ez, a szépség meg relatív, nyilván mi se jövünk össze olyannal aki nem jön be nekünk, meg olyannal se akik nagyon mások, de olyat keress akivel kijössz és be is jön, ne valami pótlékot :D

23/f

2022. jún. 7. 22:12
 29/47 anonim válasza:

Hát figyi, a normális pasiknak megtanitják a lányok, hogy nem éri meg korrektnek lenni a lányokkal mert ebből nem kapsz vissza semmit.

Lányt komoly és őszinte kapcsolatra még nehezebb találni.

2022. jún. 7. 23:10
 30/47 anonim válasza:
29. Van benne valami, nekem is azt tanácsolja némelyik csaj, hogy nyugodtan lépjek bele a másik lelkébe, nem az én bajom xd
2022. jún. 7. 23:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!