Komolyan, miért nem lehet normális pasit találni manapság?
Mit nehéz, keserves!
Gondolom eléggé jól nézel ki ahhoz, hogy egy átlagos kinézetű srác ne merjen megszólítani.
Talán legyél mosolygósabb...
Ismerni kellene, így nehéz segíteni.
Legyél türelemmel...
Hát akkor probálkozhatsz azzal is hogy Te kezdeményezel a Neked szimpatikus egyéneknél!
De sokat számít hogy milyen a kisugárzásod, mosolyogsz-e és lehet-e Veled beszélgetni tartalmassan! Így ténleg nehéz, hogy hol a hiba hogy ha ezeket nem tudjuk rólad!
Értem, szóval csak a külsőt nézed. Egy öntelt kis béka vagy. A családod szépnek tart. Hahaha, még a bányarémeket is szépnek tartja a saját családja, csak szólok! Én is állandóan azt hallottam, hogy jajj micsoda gyönyörű lány voltam. Hát nem néztem ki szarul, de attól a gyönyörűtől, aminek kikiáltottak, azért elég messze voltam.
Talán eljutsz oda az életben, hogy nem külső alapján fogsz válogatni...vagy leéled egyedül az életed. A választás a tiéd!
"Soha nem szólított meg átlagos kinézetű srác, kizárólag olyanok, akik ocsmányul néztek ki."
Lehet, hogy te is az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!