Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Komolyan, miért nem lehet...

Komolyan, miért nem lehet normális pasit találni manapság?

Figyelt kérdés
Alapvetően egyáltalán nem gondolom, hogy hatalmasak lennének az igényeim. Kis tini korom óta kaptam a dicséreteket, hogy milyen szép lány vagyok és majd sorba fognak értem állni a fiúk, én meg naívan hittem is ebben. Azt nemértem, hogy én magamat sem látom rondának, figyelek az alkatomra is, és nemhogy kapcsolatig, de gyakorlatilag egy komolyabb randiig sem jutottam soha! Azok a srácok, akik tényleg néznek is ki valahogy, ők általában legfeljebb megfektetni akarnak valakit, én meg bocsánat, de ennél picit többre tartom magam. Az meg, hogy az olyan srácokat akik külsőre a béka feneke alatt vannak visszautasítok, az szerintem nem probléma és azért nem is akarom ennyire leadni. De tényleg, középsuli végéig úgy voltam vele, hogy nem volt szerencsém, sok osztálytársamnak már kapcsolata volt, elhívták őket randizni, nekem meg ott sem jött össze semmi, gyakorlatilag levegőnek voltam nézve. Eltelt azóta közel 2 év és semmivel nem vagyok előrébb, semmi másra nem vágyom, csak egy átlagos kinézetű srácra, akinek helyén vannak a belső értékei, tényleg ennyire nehéz ez manapság?

2022. jún. 6. 18:21
1 2 3 4 5
 11/47 anonim válasza:

Nem tudom az ocsmány kifejezés mit jelent a te szótáradban. De úgy gondolom nemtől és életkortól függetlenül így nem vélekedünk embertársainkról. Mindig azt mondom ronda ember nincs, max csak igénytelen és ismerkedésnél ez valóban mérvadó.

Rengeteg normális férfi van, de sajnos sokaknak a menő gyönyörű csajokkal rosszak a tapasztalataik, lerombolják egy átlag igényes férfi egzisztenciáját a kretén sorozatos elutasítósdival, vagy eleve alkalmatlanok egy komoly stabil párkapcsolatra mert sokan még főzni sem tudnak, vagy rendet tartani maguk körül. Ezért nincs is kedvük utánuk menni, mert egyszerűen nem éri meg velük foglalkozni. Kicsit unalmas és fárasztó már ez a nagyképűsködés sok nő részéről és hogy őszinte legyek elég irritáló. Nyilván férfiak közt is van sok fura fazon, de sajnos azt tapasztalom hogy minden a külsőségekről szól és az elvárásokról aminek egyszerűen lehetetlen megfelelni.

2022. jún. 6. 18:50
 12/47 anonim válasza:
Kedves 6-os mert ti talán nem a külsőre mentek??? Nagy mell ,cicacamaca kell ugye?? Pont ti beszéltek...szánalmas
2022. jún. 6. 18:55
 13/47 anonim válasza:
Azt sem tudod milyen a szex ? Éld ki magad tapasztalj, bele mész egy szerelembe ott ragadsz lesz egy két utód azt bánod hogy kimaradt az élmény . Az élet nem kívánságműsor sem matek példa hogy kiszámoljuk, nekem voltak elveim , ez egyik hiba volt mert mindent elcsesztem a válogatással, volt pár jó döntés is de a legtöbb a túl magas léc . Aztán a másik hiba hogy a klassz kapcsolatban zavart hogy a másik sokkal tehetősebb meg képzettebb, ezt rontottam el a túlkomplikálással , az idő elmúlt akkor kellett volni kihasználni a témát élni .
2022. jún. 6. 19:00
 14/47 anonim válasza:
Szerintem erre a kérdésre kép nélkül nem könnyű válaszolni. Nem tudjuk, hogy te magadat mennyire ítéled meg helyesen, illetve azt sem, hogy a te szótáradban az átlagos pasi, illetve az ocsmány srác mit jelent. Szóval ha linkelnél egy képet magadról, egy átlagos, meg egy ocsmány pasiról is az sokat segítene. Ha ide nem, akkor privátban is jöhet.
2022. jún. 6. 19:00
 15/47 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok,akik szerint a külső nem számít komolyan is gondolják,vagy csak ép kötözködhetnékjük volt...Hogy a fenébe ne számítana a külső,az első benyomás-Úgy ahogy egy nőnél látszik hogy ad magára,szép,ízléses a körme,tud öltözködni nem csak magára dob valamit-úgy egy pasinál is látszik ha törődik magával-szemöldök igazítás,egyéb szőrök eltávolítása,köröm vágva nem rágva,koszos teszkós sportcipő helyett normális cipő stb...Ha az első benyomás rendben van,rá lehet térni a belső értékekre-egyik a másik nélkül nem működik.
2022. jún. 6. 19:14
 16/47 Gymnospermatophyta válasza:

" csak egy átlagos kinézetű srácra, akinek helyén vannak a belső értékei "

Ezt azért én megütöm. Szerintem. (persze ettől még nekem is megvan az ideálom/mi tetszik és nem biztos, hogy Te bele tartoznál) Azonban simán lehet szubjektív, tehát mit jelent az átlag számodra. Az említett izmos felsőtest pl. nem hiszem, hogy átlagosnak számít. :)

2022. jún. 6. 20:12
 17/47 anonim válasza:

Két nővel találkoztam, akik dícsérték magukat, ők milyen szépek, mindkettő átlag alatti volt 😅!

Nem volt nálam feltétel, átlagos nők is lehetnek vonzóak, szépek is akár, ugye ízlések...

2022. jún. 6. 20:32
 18/47 anonim válasza:
Egy normális férfi szerény, egyszerű de nagyszerű csajt keres aki a szexen kívül tudja mi kell egy férfinak. Pl kaja az asztalon, tiszta lakás, lehetőség vele a családalapításra.
2022. jún. 6. 21:02
 19/47 anonim válasza:

Amúgy én tök szívesen megismernélek, nem is az ismerkedés miatt, csak érdekelne hogy miket tapasztaltál és miért.

21F

2022. jún. 6. 22:52
 20/47 anonim válasza:
KÍVÁNOM, hogy egyedül öregedj meg a kutyáddal ^^
2022. jún. 7. 01:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!