Komolyan, miért nem lehet normális pasit találni manapság?
Nem tudom az ocsmány kifejezés mit jelent a te szótáradban. De úgy gondolom nemtől és életkortól függetlenül így nem vélekedünk embertársainkról. Mindig azt mondom ronda ember nincs, max csak igénytelen és ismerkedésnél ez valóban mérvadó.
Rengeteg normális férfi van, de sajnos sokaknak a menő gyönyörű csajokkal rosszak a tapasztalataik, lerombolják egy átlag igényes férfi egzisztenciáját a kretén sorozatos elutasítósdival, vagy eleve alkalmatlanok egy komoly stabil párkapcsolatra mert sokan még főzni sem tudnak, vagy rendet tartani maguk körül. Ezért nincs is kedvük utánuk menni, mert egyszerűen nem éri meg velük foglalkozni. Kicsit unalmas és fárasztó már ez a nagyképűsködés sok nő részéről és hogy őszinte legyek elég irritáló. Nyilván férfiak közt is van sok fura fazon, de sajnos azt tapasztalom hogy minden a külsőségekről szól és az elvárásokról aminek egyszerűen lehetetlen megfelelni.
" csak egy átlagos kinézetű srácra, akinek helyén vannak a belső értékei "
Ezt azért én megütöm. Szerintem. (persze ettől még nekem is megvan az ideálom/mi tetszik és nem biztos, hogy Te bele tartoznál) Azonban simán lehet szubjektív, tehát mit jelent az átlag számodra. Az említett izmos felsőtest pl. nem hiszem, hogy átlagosnak számít. :)
Két nővel találkoztam, akik dícsérték magukat, ők milyen szépek, mindkettő átlag alatti volt 😅!
Nem volt nálam feltétel, átlagos nők is lehetnek vonzóak, szépek is akár, ugye ízlések...
Amúgy én tök szívesen megismernélek, nem is az ismerkedés miatt, csak érdekelne hogy miket tapasztaltál és miért.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!