Kedves társasmagányban elő nők, nektek hogy múlnak el az ünnepek?
Egy szintén társasmagányban elő férfinak sem könnyű.
Mikor csak a közöny van már, akkor elég fájdalmas egy ilyen ünnep családi körben.
11#
Erre írok egy hosszabb választ
Később.
10
Pontosan azon mentél át amin nekem is kellene.
11#
Egy élet és azt jól kell élni.
De miszerint jól?
Ha együtt maradok eleget teszek a szociális és társadalmi elvárásoknak tökéletesen,de boldogtalan vagyok.
Ha elválok megbélyegzem magam a társadalom előtt ( vajon ez miért válik el, biztos k.vázott(Pedig soha mmeg sem csaltam)
Megbélyegzem a gyerekeket.
Plusz rajtam kívül senkije sincs.Sajnos.
Na te hogy dontenél?
Durva. Hogy lehet így élni? Nem esik depresszióba az ember? Teljesíteni is tud a munkahelyen, hétköznapokban.
Vagy ekkora energiát ad a gyermek?
Hogyehet így élni? Tényleg erdekel
" Ha együtt maradok eleget teszek a szociális és társadalmi elvárásoknak tökéletesen,de boldogtalan vagyok.
Ha elválok megbélyegzem magam a társadalom előtt "
Ne azzal foglalkozz , hogy szerinted mit vár el bárki és bármi ! Saját magaddal szemben kell elszámolnod, hogy mennyire volt hasznos, tartalmas, boldog az életed, és hogy mi mindent tettél meg ennek érdekében.
A gyerekeid miért lennének megbélyegezve?-sokkal rosszabb nekik az, hogy egy boldogtalan családban nőnek fel, ha látják , érzik pl. azt, hogy más családban tapintható a szeretettel teli légkőr. ( nekem is elváltak a szüleim amikor 14 éves voltam, jól tették. ) A gyerekek attól lesznek boldogak, ha te is az vagy !
18#
Erről a gyerekek semmit sem tudnak/éreznek.
Mindent magamba folytok.
17#
Biztosan voltam már depressziós , legalábbis enyhén.
De jól mondod a gyerekek és a jó munka amit szeretek segitett.
De nem egész az életem.
16# szívesen beszélgetnék hasonló emberrel.
Estére jobban ráérek.
15# 40 es korosztály.
Gyerekek nagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!