Kedves társasmagányban elő nők, nektek hogy múlnak el az ünnepek?
Egy szintén társasmagányban elő férfinak sem könnyű.
Mikor csak a közöny van már, akkor elég fájdalmas egy ilyen ünnep családi körben.
Társas magány...?
Ha "társas magány"-nak lehet nevezni azt, hogy egy férfi ismerősöm próbál újra "behálózni" (mivel érzékeli, hogy kiszerettem belőle a rossz tulajdonságai miatt,) akkor én tényleg most abban vagyok...
Nem tervezek semmit erre a húsvéti ünnepre. Ahogy esik, úgy huppan. (Inkább élvezem, hogy egy kicsit "húzhatom az agyát" ennek a pasinak.)
Szóval vannak "dolgok"...
Társas magány= együtt élni vkivel aki már rég nem szeret,ski iránt már csak közöny van.
Majdnem 25 éve kedves 3#
Nekem 25 évvel ezelőtt kezdődött az első "pár"-kapcsolati próbálkozásom. (Nem sokáig tartott, mindössze 8 hónap volt.)
Nem irigyellek kérdező! Mi tart össze titeket ilyen sokáig?
4-es válaszoló vagyok.
Gyerekek.
Más férfi már lelépett volna, én nem tudok a szívem nem engedi.
Megcsalás.
Például.
Én férfiként mondom, hogy ez a probléma sajnos nagyon sok családot érint.
Így nem csak az ünnepek rosszak, hanem minden más hétköznapok is.
Az jó lenne, ha csak az a pár ünnep lenne rosz, de sajnos nem.
Én is éltem így nagyon sok évet, miután több mint 2 éve szakítottunk.
Csodálatosan éreztem magam egyedül, de az ellenkező nem az azért mindíg hiányzott.
Sokat böjtöltem, szomorkodtam, a szivemben soha nem adtam föl.
Most ennek köszönhetően úgy néz ki, hogy rám talált a boldogság. Kiabálni nem akarok, mert még nagyon az elején vagyunk, de eddig minden stimmel.
Kapcsolatban, de mégis magányosan, az szörnyű dolog. Mintha ketrecbe lennél zárva, és nem tudsz kiszabadúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!