A nők egyáltalán veszik a fáradtságot arra, hogy ismerkedjenek?
Online társkeresőkön (pld Tinder) a férfiak - nők aránya kb 80% - 20%. Ezt kutatások/mérések állítják.
Ezt jómagam is leteszteltem. Nőként (magamat nővé alakítottam át egy appal) regisztráltam fel Tinderre. Érdekes módon már az első 5 percben +100 likeom lett, valamint kb 24 óra elteltével átlagban 3-ból 1 pasival akit a női kamu profilommal jobbra húztam, azonnal matcheltem. Pasiként ugyanez az arány, mondjuk 24 óra elteltével 5-10 like volt és jó ha 3-4 match jött össze napok alatt, míg a női profilommal a 3-4 match 1 perc alatt összejött átlagban!!! Nem mellesleg k@va jó ajánlatokat kaptam némelyik pasitól. Drága vacsora, elvinne filmforgatásra (filmrendező volt), szolgám lenne, stb.
Kutatások ugyancsak bizonyítják, hogy online társkeresőkön a férfiak alsó 80%-nak a nők alsó 22%-nál van esély, míg a nők felső 78%-a a férfiak felső 20%-ából merít. Tehát az átlagos nők(is) bőven a jó pasikra hajtanak, míg az átlagosnál helyesebb pasik nagyrésze beéri az átlagos, vagy még kevésbé attraktív nők társaságával.
Mind az élő, mind az online ismerkedésben jellemzően a férfiaktól "elvárt", hogy ők a nő felé nyissanak és valamilyen módon a nőt lenyűgözzék - tehát jó benyomást tegyenek. Nők oldalárol csak nagyon elvétve tapasztalom a kezdeményezési készséget. Humort, valamiféle szórakoztató nyitó szöveget meg aztán pláne nem tapasztaltam még nőktől ezekben az amúgy is nagyon ritka - a nő indítja el a beszélgetést - esetekben. Ezen felül a nők a humort, az érdeklődést is nagyon ritkán hajlandóak viszonozni. Legjobb esetben csak nevetnek (ha értik a poént), de amúgy teljesen passzívak.
Felnéztem puncs.hu-ra is. Ez egy társkereső, ahol gazdag - módosabb pasik kereshetnek maguknak nőt. Itt furcsa módon a Tinder és társain tapasztalt 80% pasi 20% nó arány, a pasinak kell kezdeményeznie, szórakoztatni a nőt, stb felállás nyomtalanúl eltűnt. A puncs.hu-n, nők vannak fenn ezrével, a nők csüngenek a pasikon és így tovább. Tehát minden fordítva van, mint Tinderen. Én is ezt tapasztaltam, pedig én a módos pasik legalsó kategóriájába estem (1 milla körüli havi jövedelem - ezt is ki kell írni az oldalon, de ez ott csövesnek számít) és így is könnyű volt ismerkedni.
Egy másik kutatás azt bizonyította be, hogy ha az ismerkedés nulladik fázisában (tehát most látják egymást életükben először) a két nem random kiválasztással párba állítva végig megy egy 28 kérdésből álló kérdőíven, amhol kölcsönösen válaszolgatnak egymásnak a formon szereplő kérdésekre, akkor nagyon nagy eséllyel fog kialakulni közöttük vonzalom, azaz lesz randi és akár össze is jönnek.
Nekem ezen ismeretekből (kutatások, cikkek, előadások) és a saját, illetve ismerőseim köréből szerzett tapasztalatokból az jött le, hogy a nők nagy része egyszerűen nem akar szélesebb spektrumon (társkereső, utca, idegenek) ismerkedni, hanem inkább preferálja a kényelmes - biztonságos megoldást (baráti kör, kolléga, osztály-, évfolyamtárs, ismerős arcok), illetve ha akar is ismerkedni, akkor is valamiféle tizedrangú prioritásként kezeli ezt az "ismerkedés" témát az életében és inkább kivár azokra a palikra akiknél tényleg nagyrészt minden klappol.
Engem tényleg csak az okok érdekelnek, nem akarok senkit hibáztatni. Mindenki csinálja azt, ami neki tetszik. Tudom, hogy társat találni a mai világban úgymond nem bír különleges élvezeti értékkel a sok más (Netflix, vlogok - podcastek, zene, gasztronómia, kultúrális programok, bulizás, stb) szórakozási - élvezeti értékkel összevetve. Tudom, hogy az ember egymagába is tök jól el tud lenni. Eszméletlen sok időtöltési lehetőség van, kapcsolatban lenni egy csomó hátránnyal is járhat az ember "szabadságára" nézve. Mégis azt mondom, hogy valami nagyon nem stimmel, mintha a két nem teljesen máshogyan lenne bekötve/programozva az ismerkedésben, legalábbis ami a felszínt illeti. Ugyanis ez a különbség, ez a felborult egyensúly azonnal eltűnik, amint a két fél kölcsönösen invesztál energiát egymás megismerésébe, ahogy erre a kérdőíves kísérlet is rávilágított. Szóval akkor mégis, mi a gond? Miért beszélünk el egymás mellett?
Linkeld már ezt a kutatást kérlek.
Én Tinderen is kezdeményeztem lányként, onnan is lett párom, mondjuk ő írt rám.
Nem tartom magam fullos csajnak, de a pasim se egy adonisz. Szerintem nagyjából 10/6-7 lehetünk.
Egyetlen pasim volt, akiért nem kellett sokat tenni, de ott is azt mondanám inkább, hogy nem feltűnően tettem a dolgokat. A pénz meg nem minden. A lényeg, hogy nagyjából azonos anyagi szinten legyetek.
Őszintén szólva, férfiként egész életemben csalódtam a nőkben... Mindig tönkretettek...
Már egy ideje csak szexkapcsolataim vannak. Bőven elég! Nincs felelősség, hiszti, idegeskedés! Így fogom leélni az életem!
30/F
Egyetértek a statisztikával. Átlagos férfiként 4-5 match évente...
33f Debrecen
Én friss szakítás után regisztráltam, hogy majd megbosszulom alaposan.
Ha te éltél még ennyi hazugságot, undorító ajánlatot és abnormális perverz állatot, mint amit nőként ott kaptam! Persze, hogy nem ismerkedünk ilyen helyen, mert se clamydia se gomba meg hiv nem kell, de verést se kérek és nincs kedvem órákig hallgatni hogy mekkora és azzal milyen lenne majd ez meg az pl. el se jött.. :D Meghívni nem akar, nincs is nála pénz vagy egyből adni akar hogy menjek.. a legdurvább az volt, mikor direkt előbb mentem majd már 4en azt szervezték hogy hogyan k.nak szét beginázva..
Naponta többször le vagyok kurvázva és egyéb szépek, ha megjegyzem, hogy már a kép alapján is igénytelen, alkoholista vagy drogos.
Az emberiség szemete használja ezeket, menekülünk róla egyszerűen mind!
A férfi odalép és rövid beszélgetés után, ha akar, akkor elhív, nem mismásol meg szórakozik meg mindenféle testrészeit küldi el fotón!!!! Belülről!!! Érted? Belső képet kaptam a fenekéből, de diplomás meg jó állás meg könyszerető, hát a f.om, de komolyan!!!
Életemben 2x regisztráltam föl tinderre, mind a kétszer letoroltem végül magam
Rengeteg az utolsó bunkó perverz disznó 🙄
Bocsi, de az igényesebb Nők nem hinném, hogy társkereső oldalakon ismerkednének...márcsak abból kiindulva, hány felkérést/ messenger üzenetet kapunk mi nők, naponta ugyanilyen tarskereső szándékú férfiaktól...
Hagyjuk már ezt a "Dinden pasi perverz állat!" dumát...
Mindig kedvesen, normálisan írtam a nőknek! Igyekeztem választékos lenni!
Nem "Szia! Mizu?" - val kezdtem, hanem köszöntem és rákérdeztem valamilyen általa megosztott információra, érzékeltetve azt, hogy érdekel engem!
Hiába közeledtem mindhez kulturáltan, intelligens férfi látszatát keltve, b@sztak válaszolni... Megnézték az üzenetem és annyi...
Csesztek válaszolni... Vagy 10 nővel ez volt egymás után, úgyhogy le is töröltem magam Tinderrő is meg Badoorol is...
Úgyhogy be lehet fejezni a önsajnálatot!
Például, adni kéne esélyt a normális srácoknak is, nem sipárogni állandóan...
A normális srácok egy ronda lánynak sem adnak esélyt. Rengeteget próbálkoztam társkereséssel, mára feladtam. Volt olyan hogy én mentem oda utcán pasihoz, de semmi.
Mutasd meg légyszi ezt a statisztikát kérdező, mert érdekel.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!