Hogy legyen ismerkedjek fiukkal?
hát igen a szemüveg ahogy írtad is valószinüleg sokat ront a dolgokon, gondolom ilyen szemüveg melett le se tudod venni hogy csak olvasáshoz használd mert különben nem látsz
online tényleg nagy lutri az ismerkedés, alapbol nehéz a zárkozott embereknek az ismerkedés és akkor még ilyen is rátesz egy lapáttal :( de a szüzességed elvesztésére nyugodtan várj addig amig egy tényleg rendes sráccal nem találkozol mert különben nagyon rossz élmény lesz, sok srác ebben a korba egy cseppet se figyel a másikra csak nekik jo legyen és kész, szoval ezt véletlen se siettesd vagy dobd oda valakinek h megszabadul tőle minél elöbb jó? ha esetleg küldesz képet a szemüvegről megtudjuk mondani mennyire zavaró
#1 eléggé vastag a lencse, ha pl ráteszek egy szépítő efecktet akkor nem annyira látszik a lencse vastagsága, csak hogy nagyítja a szemem, ez szerinted tényleg ennyire számít az embereknél? Mert jgazából gondolom elsősorban a kisugárzás számít, de az se túl jó :(
Hogy érted azt hogy meg tudjátok mondani hogy mennyire zavaró?
A szemüveg miatt nincs esélyed.
Kontaktlencse kellene
Ha csak a szüzességed akarod elveszíteni akkor a külső számít.
Ha hosszútávon is gondolkodsz akkor ne add fel, legyél türelmes. Összefutsz majd azzal a fiúval, akivel működik a kémia.
Nekem a szemüveg és a fogszabályzó is olyan dolgok amik miatt jobban bejön egy lány, nem az hogy "mindent ami mozog", hanem vannak akiknek ez jön be.
Nekem szimplán kevésbé szimpatikus a kérdező. Ez a közel 16 ez ha jól értem azt takarná, hogy nincs 16 éves még, de már attól fél, hogy soha senki nem fogja elvenni a szüzességét. Az ilyen lányok nekem nem szimpatikusak. Valaki majd lehet meghúz, aztán ott hagy, mert tényleg annyira hajtasz a dologra. De ha 16 éves vagy akkor se vagy lemaradva. Ez a mai divat, hogy 12-14 éves korban el kell veszíteni az inkább szánalmas szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!