Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek fiúkkal?
Figyelt kérdés
Privátokat nem kérek.
15/l vagyok, házibulikba nem járok, nincs meg a baráti köröm aki ilyenekbe járna, általában moziba szoktunk a barátnőimmel menni, könyvtárba (de azt csak végső esetben suli után), boltokba (papirbolt :D) és ennyi. Igy hol lehet ismerkedni? Esetleg tudtok még jó helyeket? Nem vagyok Pesti tehát az ottani lehetőségek kizárva
2018. márc. 25. 20:44
1/10 anonim válasza:
Internet, kávézó, esetleg ott a moziban.
2/10 A kérdező kommentje:
És én szólítsam le a fiút?
2018. márc. 25. 20:49
3/10 anonim válasza:
Akár. Ha ő nem szólít le, és érzed magad annyira bátornak, persze.
4/10 A kérdező kommentje:
Ok köszi
2018. márc. 25. 20:52
5/10 anonim válasza:
AnoTalk. tudom, vannak parasztok is, de nekem van ismerosom akit ott ismertem meg es mai napig csodasan megvagyunk:))
6/10 anonim válasza:
Anotalkot messzire kerüld :D 99% szimplán elmebeteg az ottaniaknak.
7/10 anonim válasza:
Ne, ne szólíts le senkit, nem a te dolgot.
Taszító,hogy ha egy lány (főleg ilyen fiatalon) kapcsolat ill. fiúk után kapar...
8/10 anonim válasza:
6 os: igen de kifoghatod azt az egy szazalekot mint en kifogtam:D
9/10 anonim válasza:
Én is AnoTalkról ismerem a párom, igaz kellett 1-2 hónap beszélgetés ott hkgy megtaláljam azt aki normális és megfelelő de megérte. Szerintem megér az oldal egy próbát akárki bármit mond, ha kitartó vagy biztos lesz valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!