Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan ismerkedjek fiúkkal 16 évesen, ha suli kizárva?
Hol ismerkedjek fiúkkal, ha suli kizárva, (egy nagyon kicsi iskolába járok, ahol mindenkit ismerek, és senki nem jön be), az internettel eddig csak nagy csalódásaim voltak, és nincsenek barátaim akik bemutatnának srácoknak?? Nem élek éjszakai életet, nem járok bulizni. Dolgozom, de ott én vagyok a legfiatalabb, és a pasik ilyen 25+ évesek...
Az utcán, kávézóban stb, idegenekkel való ismerkedésről annyira nem tudok semmit, én nem merek kezdeményezni, és van bennem egy ilyen, hogy biztos barátnője van, vagy biztos nem tetszem neki, úgysem jön oda hozzám, és valóban még sosem szólított meg senki...
Van valami tipp, hogy hol tudnék normális, helyes, (ezt nem feltétlenül a kinézetre értem, de fontosnak tartom, hogy vonzzon) intelligens fiúkat megismerni? Vagy hogy hogyan kezdeményezzek, vagy érjem el, hogy észrevegyenek? Hol érdemes ismerkedni, és milyennek kell lenni, hogy észre vegyenek és érdekesnek találjanak? Vagy ha jobb ha én teszem meg az első lépést, akkor hogyan? Bátmilyen tácsotok, ötletetek, példátok, tippetek van, annak örülök, köszönöm. ;)
16/L
1-es, de mit mondjak neki? Mivel kezdjem?
2-es, köszi, de lehet, hogy most valami újat próbálnék ki, internettel már megjártam, és emiatt most nem vagyok ráhangolódva valahogy, bocsi.
Annál gázabb nincs, mikor egy lány odamegy tapadni egy pasira :D Az ilyenben semmi büszkeséget nem látok.
Nehogy már 16 évesen te menj oda udvarolgatni.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!