Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol és hogyan ismerkedjek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan ismerkedjek fiúkkal 16 évesen, ha suli kizárva?

Figyelt kérdés

Hol ismerkedjek fiúkkal, ha suli kizárva, (egy nagyon kicsi iskolába járok, ahol mindenkit ismerek, és senki nem jön be), az internettel eddig csak nagy csalódásaim voltak, és nincsenek barátaim akik bemutatnának srácoknak?? Nem élek éjszakai életet, nem járok bulizni. Dolgozom, de ott én vagyok a legfiatalabb, és a pasik ilyen 25+ évesek...

Az utcán, kávézóban stb, idegenekkel való ismerkedésről annyira nem tudok semmit, én nem merek kezdeményezni, és van bennem egy ilyen, hogy biztos barátnője van, vagy biztos nem tetszem neki, úgysem jön oda hozzám, és valóban még sosem szólított meg senki...

Van valami tipp, hogy hol tudnék normális, helyes, (ezt nem feltétlenül a kinézetre értem, de fontosnak tartom, hogy vonzzon) intelligens fiúkat megismerni? Vagy hogy hogyan kezdeményezzek, vagy érjem el, hogy észrevegyenek? Hol érdemes ismerkedni, és milyennek kell lenni, hogy észre vegyenek és érdekesnek találjanak? Vagy ha jobb ha én teszem meg az első lépést, akkor hogyan? Bátmilyen tácsotok, ötletetek, példátok, tippetek van, annak örülök, köszönöm. ;)

16/L

2017. dec. 14. 22:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ha utcán meglatsz egy helyes fiút oda lehet hozzá menni , nem nehéz így ismerkedni. 16F
2017. dec. 14. 22:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Esetleg itt is lehet 😉 16F
2017. dec. 14. 22:51
 3/10 A kérdező kommentje:

1-es, de mit mondjak neki? Mivel kezdjem?

2-es, köszi, de lehet, hogy most valami újat próbálnék ki, internettel már megjártam, és emiatt most nem vagyok ráhangolódva valahogy, bocsi.

2017. dec. 14. 22:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalataim alapján (nem túl sok de talán segithet) egy egyszerű "Szia van kedved ismerkedni?" beválhat. Legalábbis nálam bevált. A fiúkhoz ritkán megy oda lány (az en barati koromben is en vagyok az egyetlen akihez odajott valaha) ezert mar az egy jo pont ha egyaltalan odamesz.
2017. dec. 14. 22:58
 5/10 anonim ***** válasza:
1. Voltam
2017. dec. 14. 23:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát most biztos kapsz pár levelet 40 éves paaiktól :)
2017. dec. 14. 23:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Melyik lány nem kap annyi üzenetet ezen az oldalon? :D ilyen ez
2017. dec. 14. 23:05
 8/10 ZZotyaa ***** válasza:
Ha mar a nok kiharcoltak az egyen jogusagot akkor az ismerkedesbe is megtehetnek az 1. Lepest. Most ha az utcan latsz 1 helyes palit menny oda hozza valoszinuleg nem ismeritrk egymast ha vissza utasit ez van nem vesztettel vele semmit, lehet hogy azert nem mennek hozzad fiuk az utcan mert azt hiszik van baratod? Ha meg latsz az uzcan 1 jo palit inponalj es ha mar kieso szemmekkel nez szolisd le nyugodtan xd Amugy az erdekelni hogy mikor laszolito 1 lanyt mit modjak neki?
2017. dec. 15. 01:10
 9/10 anonim ***** válasza:
66%

Annál gázabb nincs, mikor egy lány odamegy tapadni egy pasira :D Az ilyenben semmi büszkeséget nem látok.

Nehogy már 16 évesen te menj oda udvarolgatni.........

2017. dec. 15. 19:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Gondolom képet nem vagy hajlandó mutatni magadról, így számomra tárgytalan. Elvből nem ismerkedek olyan csajjal, aki külsőre nem tetszik. Le lehet pontozni :D
2017. dec. 17. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!