Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen túl kicsi vagyok, hogy a neten (pl. facebookon) ismerkedjek fiúkkal?
I
G
E
N
habár úgyis lesz most pár elkeseredett perverz idióta, aki rádír :/ szóval sajnállak.
17f
Szerintem nyugodtan ismerkedhetsz. Akár élőben. Járj el helyekre, baráokkal stb.
Ilyen koromban már én is ismerkedtem és engem is izgatott ez-az
16 vagyok most.
Ismerkednék szivesen, fiukkal lánnyokkal is
Gyorsabban lehet egy kamu profilt csinálni facebookra, mint amenni idő alatt leugrasz a boltba egy doboz tejért.
Nem tudhatod, hog tényleg azzal beszélsz-e akivel gondolod, illetve a 13 éves lányok elég naivak szoktak lenni (de tényleg, nagyon!), szóval sok jóra nem számíthatsz a dologból. Vannak direkt elrettentő videók ebben a témában, meg emberrablásos történetek, meg ilyenek, szóval legyél óvatos.
Hát figyelj,én is beszéltem/beszélek neten 2-3 fiúval.De őket ismerem látásból is.Pl.:Ugyanabba a suliba járunk stb.Velük sem úgy,hogy összejöjjek valamelyikkel.Csak tetszettek,és meg szerettem volna ismerni őket.Szerintem 13 évesen még nem kell ezt véresen komolyan venned,ráérsz még 1-2 évvel később ezzel foglalkoznod.Úgy értem,ha senki nem tetszik,akit személyesen ismersz,nem kell egyből neten keresni.Ettől függetlenül szerintem nem vagy ehhez túl kicsi.De ha olyannal beszélsz,akit tényleg a neten ismertél meg,akkor vigyázz,hogy miket küldessz,miket írsz.Mert könnyen lehet,hogy pont egy perverz állatot fogtál ki,vagy tényleg egy rendes fiút:)
Remélem tudtam segíteni:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!