Lenne kedve ismerkedni valakinek anyukámmal? (Vas Megye)
Figyelt kérdés
40 plusszos dekoratív hölgyemény, magas kommunikációs igényekkel. Magas, szép az arca és elég bombán néz ki, főleg ahhoz képest hogy szült 3 gyermeket.
Jó pár éve nem igazán sikerül neki a társkeresés, pedig igazán ráférne már egy jó kapcsolat. Elég magányos, vágyik a boldogságra mint mindenki más. Az internet világa távol áll tőle, hagyományos értékrendet vall. Ezért is én írok ki kérdést. Ha Vas Megyei vagy és felkeltette az érdeklődésed akkor írj és küldök egy telefonszámot, azon eléred.
2022. jan. 29. 16:30
31/32 A kérdező kommentje:
Hát elzárkózik az inernettől, igazából nem érdekli az egész, több negatívumot lát benne mint pozitívumot. Hagyományos értékrendet értem erre is, illetve a párkapcsolati dolgokra is
2022. febr. 1. 21:03
32/32 anonim válasza:
Küldenél nekem is privátban képet anyukádról?
2022. febr. 2. 00:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!