Valaki ismerkedni đ„ș ?
Sajnos a barĂĄtnĆm nem rĂ©g dobott Ă©s barĂĄtaim sincsennek mĂĄr nagyon. Haverok igen, de ugye az nem ugyan az. RĂ©gebben itt talĂĄltam rendes arcokat akikkel sokĂĄig elvoltunk Ă©s most is ez lenne a cĂ©l. ElsĆsorban inkĂĄbb kapcsolatot keresnĂ©k. Leszedtem a tindert is megint, de rögtön elment a kedvem ahogy feldobta a fehĂ©rnemƱs csajokat. đ
Egy normålis rendes kapcsolatot szeretnék.
MagamrĂłl annyit, hogy kedves vagyok Ă©s nyugodt. A nyugodtsĂĄg egy nagyon fĆ dolog nĂĄlam. Soha nem vagyok mĂ©rges Ă©s annak a hĂve vagyok, hogy mindent meglehet beszĂ©lni. TisztĂĄba vagyok sajĂĄt magammal, Ăgy a jogtalan kritika nem Ă©rdekel, a jogosat pedig megfogadom.
BĂĄrmi van, lehet rĂĄm szĂĄmĂtani. ^^
IdĂĄig többnyire tĂĄvkapcsolataim voltak Ă©s mindig Ă©n utaztam. JĂł lenne ha hajdĂșbihari lennĂ©l vagy budapesti. Ez a kĂ©t terĂŒlet az, ahol megszoktam jelenni gyakran. đ„Ž
Minden ĂŒzenetre vĂĄlaszolok Ă©s nem tƱnök el soha. Azaz megmondom ha nem akarok beszĂ©lgetni vagy ilyesmi, de ilyen mĂ©g nem volt.
Az ĆszintesĂ©g nĂĄlam alap.
Hobbi szinten fotĂłzom, de lehet a jövĆbe mellĂ©kes ĂĄllĂĄskĂ©nt is fogok.
Valamint szeretek teniszezni, de partner hiĂĄnyĂĄban mĂĄr egy jĂł ideje nem voltam.
Nem iszok, nem cigizek. Rendes csalĂĄdbĂłl szĂĄrmazok.
HosszĂș tĂĄvĂș kapcsolatot keresnĂ©k, de ugye ez idĆvel majd lĂĄtszik. Azaz kitudja mi lesz a vĂ©ge.
175 cm vagyok ĂĄtlagos testsĂșllyal. Se nem duci, se nem vĂ©kony.
Barna hajjjjj.
FiĂșk is Ărhatnak barĂĄtkozĂĄs cĂ©ljĂĄbĂłl.
Valamint lĂĄnyokkal is barĂĄtkozom szĂvesen. Ăgy Ă©rtem, hogy lehet csak barĂĄt.
Ha bårmi kérdés van nyugodtan kérdezzetek. ^^
23/F
Nekem Ărhatsz.
28/F
Mikor elĆször leszedtem a tindert vagy 3 Ă©ve, akkor vĂ©letlen bent hagytam, hogy mindenki jelölhet. Reggel felkelek Ă©s lĂĄtom, hogy jött egy csomĂł like.
Persze 90%-a fiĂș. đ
Nem gondoltam volna, hogy ennyi itt a meleg. SzĂłval azt talĂĄlnĂ©k ha akarnĂ©k. đ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!