Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne kedve ismerkedni valakin...

Lenne kedve ismerkedni valakinek anyukámmal? (Vas Megye)

Figyelt kérdés

40 plusszos dekoratív hölgyemény, magas kommunikációs igényekkel. Magas, szép az arca és elég bombán néz ki, főleg ahhoz képest hogy szült 3 gyermeket.

Jó pár éve nem igazán sikerül neki a társkeresés, pedig igazán ráférne már egy jó kapcsolat. Elég magányos, vágyik a boldogságra mint mindenki más. Az internet világa távol áll tőle, hagyományos értékrendet vall. Ezért is én írok ki kérdést. Ha Vas Megyei vagy és felkeltette az érdeklődésed akkor írj és küldök egy telefonszámot, azon eléred.

2022. jan. 29. 16:30
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
Drága, én attól tartok, hogy egyesek azért fognak rábólintani az anyukás ismerkedésre, hogy téged lássanak és elcsábítsanak. :P Ki tudja... Vagy hogy aki anyudnak nem jön be, jó lesz neked. :)
2022. jan. 30. 18:34
 22/32 anonim válasza:
Veled nem lehet ismerkedni? :$
2022. jan. 31. 10:33
 23/32 anonim válasza:
17 vagyok, a telefonszámmal együtt küldenél képet is róla/rólatok?
2022. jan. 31. 19:06
 24/32 anonim válasza:

Cuki ez a hirdetés :)

A 40 plusszot azért leírhattad volna kicsit konkrétabban is. Nem mindegy, hogy 42 vagy 49.

2022. febr. 1. 05:44
 25/32 anonim válasza:

Illetve azt is leírhatod, mit takar az, hogy "internet világa távol áll tőle, hagyományos értékrendet vall". Ez azt jelenti, hogy jobban szeret a kertben szőlőt metszeni, mint Redditet olvasni?

Engem nem érdekel anyukád, de szurkolok, hogy találjon magának valakit!

2022. febr. 1. 05:47
 26/32 anonim válasza:

Én ismerkednék anyukádal, csak éppen a technika iránt épp ellentétes az elköteleződésünk: én imádom az internetet, és utálom a telefonokat. (Az okostelefont / tabletet is inkább offline használom, meg néha felhívok valakit. Na meg nekem inkább nyomógombos van, meg pár elavult, bő 10 éves cucc.)

Szóval nem tudom, hogyan legyen... Rohadtul utálok telefonálni -nem látom az arcot, ja manapság már élőben se mindig, ahol maszk kell-, inkább csak hivatalt hívok néha.

Na meg gondolom már megint anyagilag jól szituált férfit keresnek, az értelmesség, és érzelmi intelligencia nem számít a mai nőknek. De ha anyukád pozitív kivétel, akkor jöjjön fel a netre, és akkor szívesen megismerem, hasonló korosztályú férfi vagyok.

Ja, és kb 100 KM-rel odébb lakom. De az ország szélén, Vas megyében úgy is nehezen fog találni valakit az országban, ha eddig élőben nem sikerült neki... Én még mindig a Balatontól északra, BP-től nyugatra lakom, mint ő, de én se egy ugrásra tőletek.

2022. febr. 1. 17:02
 27/32 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos, ez feltűnt.. elég szomorú, pedig a kérdésem nem magamra irányult..

2022. febr. 1. 20:58
 28/32 A kérdező kommentje:

Jelenleg nem vagyok vevő társkeresésre, de barátkozni bármikor szívesen barátkozom.

Tehát szándéktól függően ismerkedem

2022. febr. 1. 20:59
 29/32 A kérdező kommentje:

Szerintem túl fiatal vagy anyukámhoz😂

2022. febr. 1. 21:00
 30/32 A kérdező kommentje:

Jogos, igazad van.

44 éves

2022. febr. 1. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!