Hol lehet 40+os nőként komoly kapcsolatot találni?
1. aki pasi kifejezéssel illet egy férfit, az eleve szexuális módon tekint rá, és nem tiszteli, tehát itt is elárultad magad.
2. a lelki kötődéshez jóval több idő kell, nem gondolod? Jártok egy évig, csak utána szex és kiderül, hogy nem passzoltok s megy mindkettőtöknek 1 éve a kukába?? ez a terv?!
3. mert-el nem kezdünk mondatot
“ mert-el nem kezdünk mondatot”
Te is azzal kezdted. 😜
Egyébként miért ne lehetne merttel kezdeni?
-Miért vagy fogyatékos?
-Mert anyuék sokat pálinkáztak szex előtt.
#22 te tényleg ennyire primitív vagy, vagy ez csak valami szánalmas talajszintalatti kötöszködés, mivel érdemben nem tudsz hozzászólni, viszont unatkozol, mert magányos vagy, ami nem csoda hisz ki állna szóba 60-as iq-val rendelkező gyerekkel.
#23 a helyes válasz: Azért, mert anyuék sokat pálinkáztak szex előtt. Egyébként annyiban van igazad, hogy kérdőmondat valóban kezdődhet mert szóval, de más nem.
Szerintem egy kapcsolat elengedhetetlen része a szex. És ez igaz a 40+ korra is. Ha 2-3 randi után nincs szex akkor szerintem felejtős a dolog.
Nincs semmi bajom a szexmentes kapcsolattal (mindenki úgy éli az életét ahogy akarja), csak nem értem.
25:
Saját szemedben a gerendát sem, ugye? :)
KötöZködés. Mégnezt sem sikerült leírni, de a kérdezőbe belekötsz.
És igen, személyeskedj is kicsit, az nagy önérzet jól tükrözi a műveltségi deficitet és empátiai.
Az IQ-ra ugyanis nem lehet ennyiből következtetni, illetve nem lehetet volna, ha nem hozod szóba(mondjuk az “iq”-t sem sikerült helyesen leírni, de tőled nemnis várom el).
Gyerekként én is szóba hoztam a Porschét, Corradot, mindent ami tetszett, de nem lehetett nekem akkoriban.
Sajnos rossz hírem van. Pénzt lehet szerezni a fenti materiális dolgokra, de te az IQ-t csak kis mértékben lehet fejleszteni. Ha most csak álmodozol róla, sokkal nem lesz jobb később sem.
További szép napot, és járj emelt fővel, ha mindig csak lógatod, csak a kutyaszart látod az út mellett. :)
Köszönöm a válaszokat.
Ne bántsátok egymást, nem ez volt a kérdés kiírásának célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!